112Purmerend

Hennepkwekerij in woning

Purmerend – Op dinsdag 14 februari heeft de politie in een woning aan de Overlanderstraat een hennepkwekerij aangetroffen. De politie kreeg een melding dat er een henneplucht hing. De agenten roken inderdaad een hennepgeur en op de grond troffen zij korrels aan die mogelijk afkomstig waren van stekken van hennepplanten.

In de woning werd uiteindelijk een kwekerij aangetroffen van in totaal 471 hennepplanten. De kwekerij bestond uit twee kweektenten die in de slaapkamers van de woning gevestigd waren.

Er was sprake van diefstal van stroom. Een 48-jarige man uit Purmerend werd aangehouden en overgebracht naar het politie bureau van verhoor.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.