PurmerendSport

Multifunctionele Sporthal van IJsendijkstraat bereikt hoogste punt

Purmerend – Op donderdag 16 februari was het zover. Zo’n drie maanden nadat wethouder Roald Helm de eerste officiële paal sloeg, bereikten de bouwers deze week alweer het hoogste punt. De bouw ligt hiermee goed op schema.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Samen met de bouwers van de hal werd kort stilgestaan bij het bereiken van deze mijlpaal. Bij afwezigheid van wethouder Helm, nam collega-wethouder Eveline Tijmstra de honneurs waar en mocht zij de vlag van bouwer Vaessen traditioneel in de top hijsen. De harde werkers op de bouwplaats werden vervolgens getrakteerd op een oudhollandse stamppot. Adjunct-directeur Jeroen Geurts van Vaessen en de wethouder spraken de manschappen trots toe en complimenteerden hen voor hun harde werk.

Er kan nog gestemd worden

Hoewel de bouw gewoon verder gaat, moet er ook nog een naam op de gevel komen. Veel Purmerenders deden daarom mee aan de prijsvraag voor de naam van de nieuwe sporthal. Van alle inzendingen maakte een jury, bestaande uit de gebruikers, Spurd en de Sportraad een Top 3, waarop gestemd kan worden. De naam met de meeste stemmen onthullen we bij de opening van het nieuwe sportcomplex. Stemmen kan tót 23 februari op www.sportcomplexpurmerend.nl.

Relevant artikel: https://regiopurmerend.nl/2016/10/26/wethouder-helm-slaat-386e-paal-multifunctionele-sporthal/

Kopfoto: Gemeente Purmerend.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by