0.9 C
Purmerend
zaterdag 2 december 2023
HomePurmerendMultifunctionele Sporthal van IJsendijkstraat bereikt hoogste punt

Multifunctionele Sporthal van IJsendijkstraat bereikt hoogste punt

Purmerend – Op donderdag 16 februari was het zover. Zo’n drie maanden nadat wethouder Roald Helm de eerste officiële paal sloeg, bereikten de bouwers deze week alweer het hoogste punt. De bouw ligt hiermee goed op schema.

Samen met de bouwers van de hal werd kort stilgestaan bij het bereiken van deze mijlpaal. Bij afwezigheid van wethouder Helm, nam collega-wethouder Eveline Tijmstra de honneurs waar en mocht zij de vlag van bouwer Vaessen traditioneel in de top hijsen. De harde werkers op de bouwplaats werden vervolgens getrakteerd op een oudhollandse stamppot. Adjunct-directeur Jeroen Geurts van Vaessen en de wethouder spraken de manschappen trots toe en complimenteerden hen voor hun harde werk.

Er kan nog gestemd worden

Hoewel de bouw gewoon verder gaat, moet er ook nog een naam op de gevel komen. Veel Purmerenders deden daarom mee aan de prijsvraag voor de naam van de nieuwe sporthal. Van alle inzendingen maakte een jury, bestaande uit de gebruikers, Spurd en de Sportraad een Top 3, waarop gestemd kan worden. De naam met de meeste stemmen onthullen we bij de opening van het nieuwe sportcomplex. Stemmen kan tót 23 februari op www.sportcomplexpurmerend.nl.

Relevant artikel: https://regiopurmerend.nl/2016/10/26/wethouder-helm-slaat-386e-paal-multifunctionele-sporthal/

Kopfoto: Gemeente Purmerend.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,522VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
0.9 ° C
2.2 °
-0 °
82 %
2.2kmh
62 %
za
1 °
zo
2 °
ma
3 °
di
5 °
wo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.