EvenementPurmerendSport

Ben Salah Gym organiseert het elfde Vechtsport Gala

Purmerend – Zondag 26 februari a.s. organiseert Ben Salah Gym voor de elfde keer het vechtsport Gala. Jeugd en volwassenen uit het hele land – in de disciplines thaiboksen, kickboksen en boksen- strijden deze middag tegen elkaar in sporthal de Karakiet in Purmerend. Purmerend is vertegenwoordigd met 7 vechters van Ben Salah Gym zelf. 

In de categorie jeugd betreden Miquel Abdoelkhan (9 jaar), Gianny Mc Andrew (12 jaar) en Luise Abdoelkhan(13 jaar) de ring.

In de N-klasse boksen vecht Alexander Sawiea tegen Kilian Soesman (Houwaart). In dezelfde klasse bokst Siar Atmar tegen Faissal El Mahdaoui (Matuari).  En ook zien we Mike Hubeek tegen Maurus Paulus (Lamotta Boxing).

img_0241

 

Hoofdpartijen

Ook in de hoofdpartijen van de dag staat een vechter van Ben Salah Gym. In de B-klasse boksen vecht Johnny Manvis tegen Romani Mohamed (Fitboyz 010). Johnny Manvis is 19 jaar jong en gedreven. Hij heeft als doel hard trainen, grote stappen maken en tegelijkertijd zich voorbereiden voor het professionele boksen.

Het Vechtsport Gala wordt altijd druk bezocht. Hoewel Sporthal de Karakiet plaats biedt aan 600 toeschouwers is het aan te raden om kaarten in de voorverkoop te kopen. Voorverkoop bij Ben Salah Gym: € 20,- . Deurverkoop op de dag zelf: € 25,-.

Datum: zondag 26 februari 2017
Deur open vanaf 12:00 uur
Jeugdwedstrijden: 12:30 – 15:00 uur
Volwassenen (hoofdpartijen): vanaf 15:00 uur

 

 

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....