112Purmerend

Getuigen gezocht van bijtincident in Purmerbos

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van een bijtincident dat plaatsvond op zondag 22 januari in het Purmerbos.

Die dag liep een 75-jarige man door het Purmerbos, nabij de golfbaan. Vlak bij hem liet een man zijn hond uit. Deze herdershond liep op het slachtoffer af en beet hem in zijn kuit. Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling stellen. De wond moest gehecht worden.

De eigenaar van de hond liep na het incident weg, zonder verder aandacht aan het slachtoffer te besteden.

De politie is op zoek naar de eigenaar van de hond of naar getuigen van het bijtincident. Met name wordt gezocht naar een man (naam: Jan) en een vrouw die in het park liepen. De politie in Purmerend is bereikbaar op nummer 0900-8844.

Zaaknummer: 2017028488

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.