BREAKINGPurmerend

Structurele oplossing tekort Sociale Huurwoningen – Teken onze petitie!

Purmerend – Iedereen weet het al jaren. Om in Purmerend een sociale huurwoning te bemachtigen moet je vele jaren op de wachtlijst staan. Het genoemde aantal van meer dan twintig (!) jaar is bijna te eng en te bizar om hier op te schrijven.

Ondanks de gepresenteerde visie Purmerend 2040, duurt dit te lang. Er is nu direct actie nodig. De geplande bouwprojecten zijn slechts druppels op een roodgloeiende plaat. Als het al huurwoningen betreft, is het aantal sociale huurwoningen veel te mager.

Purmerend heeft er genoeg van! Daarom hebben wij deze petitie opgezet. Wij willen het college van onze stad laten weten hoe groot dit probleem is. En als hoe problematisch wij het ervaren.

Teken onze petitie op petities.nl

En tag je vrienden. Like en deel deze oproep zo veel mogelijk om dit initiatief een diepe indruk te laten maken! Want we zijn er klaar mee!

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.