* Middelie112

Doorrijder na ongeluk in Middelie

Middelie – Bij een aanrijding vrijdagavond rond 19.00 uur in Middelie is een 69-jarige vrouw gewond geraakt. Het slachtoffer liep met haar honden over de straat Middelie, richting het dorp. Van achteren werd de vrouw aangereden door een automobilist. Deze bestuurder is er direct vandoor gegaan, zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.

De vrouw is met een hoofdwond per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Op het stuk weg was het tijdens de aanrijding donker. Wel had het slachtoffer er voor gezorgd dat ze goed zichtbaar was. Zo droeg de vrouw onder meer een geel reflecterend hesje.

Van de doorgereden auto is niets bekend. Meer dan vermoedelijk heeft de auto schade aan de voorkant opgelopen bij de aanrijding. Doorrijden na een aanrijding is een misdrijf. De politie zoekt getuigen of mensen met andere informatie. Mogelijk is er een voertuig uit je omgeving met verse schade, wat er eerder nog niet was. Deze informatie is zeer welkom.

De bestuurder kan zich zelf ook melden op het politiebureau of kenbaar maken via 0900-8844.

Zaaknummer: 2017034756

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

 1. Moeten er eerst doden vallen.
  Gemeente ga eens wat doen in Middelie aan dit gedrag.
  Zie iedere dag van die gekken snelheden van 80 km en nog hoger zijn geen uitzondering.
  Moeders die de kinderen naar school brengen met een te hoge snelheid en vervolgens nog sneller het strijd toneel verlaten.
  Woon hier nu 9 jaar maar heb nog nooit een controle gezien.
  Ga je klagen bij gemeente worden er bordjes opgehangen waarvan een met een boom ervoor.
  Spreek je een agent bij een drank controle wordt er doodleuk door agent gezegd dat ze altijd hard langs een smiley rijd om haar kilometerteller te controleren.
  30 Km gemeente doe eens wat ga je eens nuttig maken en ga je eens verdiepen in wat er aan de hand is en treed eens op.
  Trekkers , Bromfietsen en de auto’s het loopt kompleet uit de hand.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: