CultuurPurmerend

Winnaars Sterren op het Doek bekendgemaakt

Purmerend – Marcel Kapteijn, bekend van de formatie Ten Sharp, koos vanmiddag zijn kunstwerk uit. Marcel stond hiervoor in november verleden jaar model voor verschillende kunstenaars.

De kunstwerken waren vanaf 14 januari tot vandaag te bezichtigen in de foyer van de kleine zaal in de Purmaryn. Het publiek mocht ook stemmen. Het werk met de meeste stemmen werd ook bekend gemaakt.

De kunstwerken werden een voor een onthuld voor Marcel die zijn keuze moest maken. Marcel koos voor de creatie van Rosalie Krijl. Rosalie is bekend om haar realistische potlood werken. Rosalie kreeg een geldprijs van de Stichting Kunst en Crea Route. Meer informatie van de werken van Rosalie vindt u op haar website: http://www.rosaliekrijl.com. Marcel mag dit kunstwerk mee naar huis nemen.

De publieksprijs was voor kunstenares Bep van Vos. Ook die mocht een geldprijs in ontvangst nemen.

Foto’s: Rob Klaucke

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.