* VerkiezingenBeemsterPolitiekPurmerend

Verkiezingsborden geplaatst in Purmerend

Purmerend – Niets meer wild te plakken in Purmerend. Je hebt als politieke partij geen lijm en trap meer nodig om door posters te plakken je boodschap duidelijk te maken. De gemeente Purmerend heeft vandaag op verschillende locaties zogenaamde Trotters geplaatst. De oude plakborden zijn verleden tijd. Ook in de Beemster zijn ze geplaatst.

Doordat de Trotter mobiel inzetbaar is kun je deze ergens tijdelijke plaatsen en door het design heeft hij de duurzaamheid en uitstraling van straatmeubilair. Hierdoor zal de consument het eerder zien als informatievoorziening dan als een reclamezuil. En dat maakt de boodschap geloofwaardiger.

Op social media zoals Facebook en Twitter wordt er wat lacherig op gereageerd. “Als je snel rijdt heb je geen idee wat er staat” “Veels te klein”, zegt een ander. Ook zijn er wat mensen die dit geldverspilling vinden.

Voor politieke partijen is het in Purmerend ook toegestaan om zogenaamde sandwichborden te plaatsen. Dit is uiteraard onderhevig aan regelgeving.

Meer informatie op: https://www.purmerend.nl/plakbeleid-verkiezingsposters

Foto: Piet Jonker.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.