4.8 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
Home* VerkiezingenVerkiezingsborden geplaatst in Purmerend

Verkiezingsborden geplaatst in Purmerend

Purmerend – Niets meer wild te plakken in Purmerend. Je hebt als politieke partij geen lijm en trap meer nodig om door posters te plakken je boodschap duidelijk te maken. De gemeente Purmerend heeft vandaag op verschillende locaties zogenaamde Trotters geplaatst. De oude plakborden zijn verleden tijd. Ook in de Beemster zijn ze geplaatst.

Doordat de Trotter mobiel inzetbaar is kun je deze ergens tijdelijke plaatsen en door het design heeft hij de duurzaamheid en uitstraling van straatmeubilair. Hierdoor zal de consument het eerder zien als informatievoorziening dan als een reclamezuil. En dat maakt de boodschap geloofwaardiger.

Op social media zoals Facebook en Twitter wordt er wat lacherig op gereageerd. “Als je snel rijdt heb je geen idee wat er staat” “Veels te klein”, zegt een ander. Ook zijn er wat mensen die dit geldverspilling vinden.

Voor politieke partijen is het in Purmerend ook toegestaan om zogenaamde sandwichborden te plaatsen. Dit is uiteraard onderhevig aan regelgeving.

Meer informatie op: https://www.purmerend.nl/plakbeleid-verkiezingsposters

Foto: Piet Jonker.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,901FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4.8 ° C
6.1 °
3.9 °
80 %
1.3kmh
100 %
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
15 °
zo
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.