* VerkiezingenBeemsterPolitiekPurmerend

Verkiezingsborden geplaatst in Purmerend

Purmerend – Niets meer wild te plakken in Purmerend. Je hebt als politieke partij geen lijm en trap meer nodig om door posters te plakken je boodschap duidelijk te maken. De gemeente Purmerend heeft vandaag op verschillende locaties zogenaamde Trotters geplaatst. De oude plakborden zijn verleden tijd. Ook in de Beemster zijn ze geplaatst.

Doordat de Trotter mobiel inzetbaar is kun je deze ergens tijdelijke plaatsen en door het design heeft hij de duurzaamheid en uitstraling van straatmeubilair. Hierdoor zal de consument het eerder zien als informatievoorziening dan als een reclamezuil. En dat maakt de boodschap geloofwaardiger.

Op social media zoals Facebook en Twitter wordt er wat lacherig op gereageerd. “Als je snel rijdt heb je geen idee wat er staat” “Veels te klein”, zegt een ander. Ook zijn er wat mensen die dit geldverspilling vinden.

Voor politieke partijen is het in Purmerend ook toegestaan om zogenaamde sandwichborden te plaatsen. Dit is uiteraard onderhevig aan regelgeving.

Meer informatie op: https://www.purmerend.nl/plakbeleid-verkiezingsposters

Foto: Piet Jonker.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....