6.7 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
Home* VerkiezingenVVD: Bakkie Doen Truck op Koemarkt

VVD: Bakkie Doen Truck op Koemarkt

PURMEREND – Minister van Infrastructuur en Milieu Melanie Schultz van Haegen is morgen, dinsdag 21 februari, in Purmerend. Van 10:00 uur tot 12:00 uur staat de Bakkie Doen Truck op de Koemarkt. De VVD wil graag in gesprek met Purmerenders om te weten wat er speelt in de buurt en dat kan dan onder het genot van een bakkie koffie.

Ook tweede Kamerlid Barbara Visser en kandidaat Kamerleden Dilan Yesilgoz, Jan Middendorp en Yvonne Welter zijn aanwezig bij de truck. Ook de lokale fractie en leden van het bestuur van VVD Purmerend is aanwezig om het gesprek met u aan te gaan.

Dus heeft u een vraag over een standpunt van de VVD,  over iets wat heel normaal is of juist niet, een zorg die u wilt delen of gewoon zin in gratis koffie. U kunt bij de Bakkie doen-truck terecht voor koffie en een goed gesprek. Kom meepraten over Nederland.

Foto: VVD.

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
76 %
3.6kmh
100 %
ma
7 °
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.