* VerkiezingenPolitiekPurmerend

VVD: Bakkie Doen Truck op Koemarkt

PURMEREND – Minister van Infrastructuur en Milieu Melanie Schultz van Haegen is morgen, dinsdag 21 februari, in Purmerend. Van 10:00 uur tot 12:00 uur staat de Bakkie Doen Truck op de Koemarkt. De VVD wil graag in gesprek met Purmerenders om te weten wat er speelt in de buurt en dat kan dan onder het genot van een bakkie koffie.

Ook tweede Kamerlid Barbara Visser en kandidaat Kamerleden Dilan Yesilgoz, Jan Middendorp en Yvonne Welter zijn aanwezig bij de truck. Ook de lokale fractie en leden van het bestuur van VVD Purmerend is aanwezig om het gesprek met u aan te gaan.

Dus heeft u een vraag over een standpunt van de VVD,  over iets wat heel normaal is of juist niet, een zorg die u wilt delen of gewoon zin in gratis koffie. U kunt bij de Bakkie doen-truck terecht voor koffie en een goed gesprek. Kom meepraten over Nederland.

Foto: VVD.

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.