12.5 C
Purmerend
vrijdag 29 maart 2024
HomeOVMinder treinen morgen op stations Purmerend

Minder treinen morgen op stations Purmerend

Purmerend – Morgen, donderdag 23 februari, wordt in de loop van de middag een zware storm voorspeld. Bij dergelijke veiligheidsrisico’s voor reizigers en personeel passen NS en ProRail preventief de dienstregeling aan. Daardoor ontstaat er meer ruimte om eventuele problemen op het spoor op te lossen. Morgen rijden er daarom in het hele land minder treinen.

Ook de intercity’s en sprinters die langs Purmerend komen en hier stoppen krijgen een mindere frequentie, zo meldt de NS op haar website.

Wat betekent dit voor uw reis?

Tijdens een aangepaste dienstregeling rijden er minder treinen dan op een gewone werkdag. Door deze aanpassing ontstaat er meer ruimte om eventuele problemen op het spoor snel op te vangen en zijn wij in staat betrouwbare reisinformatie aan onze reizigers te bieden.

Houdt u rekening met langere reistijden en/of drukte in de trein. Op  sommige trajecten hebben reizigers een extra overstap. Plan voor een zo actueel mogelijk advies uw reis kort voor vertrek.

Meer informatie om uw reis morgen goed te plannen op: ns.nl/



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,850FansLike
2,541VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.5 ° C
13.5 °
11.6 °
71 %
1.3kmh
94 %
vr
14 °
za
16 °
zo
12 °
ma
8 °
di
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.