10 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
Home* TheaterBuurtsoap De Wasserette nu ook online te bekijken

Buurtsoap De Wasserette nu ook online te bekijken

Purmerend – De eerste aflevering van Buurtsoap De Wasserette was een groot succes. “Iedereen kwam met een brede grijns uit de voorstelling”, aldus Henk Zevering van Theater de Verbeelding.

Ter ere van haar 25-jarig jubileum haalde het theater Het Volksoperahuis naar Purmerend. Deze zesdelige serie over het wel en wee van de Weidevenne en omgeving, live voor publiek gespeeld in Grand Café Heel Europa, vervolgt elke maandagavond. Ook talenten uit Purmerend spelen wekelijks een rol. In de eerste aflevering was onder andere burgemeester Don Bijl te zien. Het intermezzo werd verzorgd door het harptrio Arpa Chaira van muziekschool Waterland.

Bent u benieuwd geworden? Gelukkig is er De Wasserette gemist: de donderdag na iedere uitzending wordt “de herhaling” op de website van Theater de Verbeelding geplaatst. Vanaf donderdag 23 februari is hier dus de eerste aflevering te bekijken. De video is ook direct onder dit bericht te zien.

Buurtsoap De Wasserette speelt nog op de komende 5 maandagen: 27 feb, 6 maart, 13 maart, 20 maart, 27 maart vanaf 20:30 uur in Grand Café Heel Europa. Alle voorstellingen zijn helemaal uitverkocht.

Foto’s: Fred Smalhout



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10 ° C
11.7 °
8.3 °
63 %
8.5kmh
100 %
do
9 °
vr
11 °
za
13 °
zo
15 °
ma
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.