17.8 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
HomeGemeenteInloopavond ontwikkeling woningen Where-gebied

Inloopavond ontwikkeling woningen Where-gebied

Purmerend – Onderstaande bewonersbrief is bezorgd bij de bewoners en ondernemers tussen de Hoornsebrug en Burgemeester D. Kooimanweg

Aan de Where, tussen de Hoornsebrug en de Burgemeester D.  Kooimanweg gaat veel gebeuren: in deze zone komen woningen te staan. Hiermee gaat de gemeente Purmerend een belangrijke stap zetten in de realisatie van 10.000 woningen erbij voor onze inwoners. Dat is de ambitie die we hebben voor Purmerend in 2040.

Op 6 maart aanstaande willen we u en andere betrokkenen meenemen in de plannen die er zijn en die we nog willen ontwikkelen. Dat doen we met een inloopavond in Garage Zijp aan de Purmersteenweg. U kunt binnenlopen tussen 19.00 uur en 21.00 uur, wanneer u dat het beste past. Wel zal om 19.30 uur burgemeester Don Bijl een korte introductie geven op de opgave waar Purmerend voor staat.

Tijdens de inloopavond kunt u zich laten bijpraten aan verschillende stands:

  • Medewerkers van de gemeente Purmerend met informatie over de ambitie voor Purmerend 2040
  • Ontwikkelaar voor het gebied Brantjesoever (waar nu parkeerplaatsen zijn)
  • Ontwikkelaar voor de locatie waar nu Garage Zijp is gevestigd
  • Ontwikkelaar voor de locatie van het oude TNT Post gebouw

Daarnaast zijn er medewerkers van de gemeente Purmerend aanwezig die samen met de ontwikkelaars werken aan de bouwplannen en medewerkers die informatie hebben over de besluitvorming, planning en procedures. Ook wethouder Hans Krieger en burgemeester Don Bijl gaan graag met u in gesprek over de ambitie voor Purmerend in 2040 op hoofdlijnen.

Wij hopen van harte u op 6 maart te kunnen begroeten.

Namens de gemeente Purmerend, Hans Krieger, wethouder gemeente PurmerendSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
17.8 ° C
18.9 °
16.7 °
72 %
1.3kmh
76 %
do
17 °
vr
16 °
za
17 °
zo
20 °
ma
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.