* WormerlandEvenement

Carnaval in Wijdewormer (Neck)

Wijdewormer – Vanmiddag werd tijdens het jaarlijkse kindercarnaval in Neck de sleutel van “Natmeer” officieel overhandigd door burgemeester Peter Tange aan Prins Carnaval Edwin Kroezen. Het jaarlijks terugkerende evenement begon traditiegetrouw met een optocht door de dorpskern van Neck. 

In het dorpshuis zelf werd pas goed zichtbaar hoe groot de opkomst was. Een paar honderd inwoners bezochten het evenement. Na overhandiging van de sleutel van “Natmeer” door de burgemeester van Wormerland aan Prins Carnaval Edwin van vereniging Nathalzen, werden de prijzen uitgereikt aan de best uitgedoste bezoekers van het carnaval. Volwassenen konden even bijtanken in de foyer, terwijl de kinderen genoten van een theatervoorstelling.

Geachte raad van zeven, dank voor de goede zorgen. En graag tot volgend jaar.

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.