22.2 C
Purmerend
zondag 1 oktober 2023
Home* WormerlandCarnaval in Wijdewormer (Neck)

Carnaval in Wijdewormer (Neck)

Wijdewormer – Vanmiddag werd tijdens het jaarlijkse kindercarnaval in Neck de sleutel van “Natmeer” officieel overhandigd door burgemeester Peter Tange aan Prins Carnaval Edwin Kroezen. Het jaarlijks terugkerende evenement begon traditiegetrouw met een optocht door de dorpskern van Neck. 

In het dorpshuis zelf werd pas goed zichtbaar hoe groot de opkomst was. Een paar honderd inwoners bezochten het evenement. Na overhandiging van de sleutel van “Natmeer” door de burgemeester van Wormerland aan Prins Carnaval Edwin van vereniging Nathalzen, werden de prijzen uitgereikt aan de best uitgedoste bezoekers van het carnaval. Volwassenen konden even bijtanken in de foyer, terwijl de kinderen genoten van een theatervoorstelling.

Geachte raad van zeven, dank voor de goede zorgen. En graag tot volgend jaar.

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,502VolgersVolg
1,619VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
22.2 ° C
25 °
18.9 °
68 %
5.8kmh
95 %
zo
22 °
ma
22 °
di
17 °
wo
17 °
do
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.