* WormerlandEvenement

Carnaval in Wijdewormer (Neck)

Wijdewormer – Vanmiddag werd tijdens het jaarlijkse kindercarnaval in Neck de sleutel van “Natmeer” officieel overhandigd door burgemeester Peter Tange aan Prins Carnaval Edwin Kroezen. Het jaarlijks terugkerende evenement begon traditiegetrouw met een optocht door de dorpskern van Neck. 

In het dorpshuis zelf werd pas goed zichtbaar hoe groot de opkomst was. Een paar honderd inwoners bezochten het evenement. Na overhandiging van de sleutel van “Natmeer” door de burgemeester van Wormerland aan Prins Carnaval Edwin van vereniging Nathalzen, werden de prijzen uitgereikt aan de best uitgedoste bezoekers van het carnaval. Volwassenen konden even bijtanken in de foyer, terwijl de kinderen genoten van een theatervoorstelling.

Geachte raad van zeven, dank voor de goede zorgen. En graag tot volgend jaar.

 

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....