* Watergang

Omleiding door reparatiewerkzaamheden Watergang

Watergang – In verband met reparatiewerkzaamheden aan een stroomkabel zijn op dinsdag 28 februari 2017 de Kerkweg en Dorpsstraat in Watergang tijdelijk gestremd. De storing zit ergens tussen de Dorpsstraat 43/53 en de Kerkweg 1/11. De weg is tijdens de graafwerkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen (lopend) langs de werkzaamheden.

De direct omwonenden en de bedrijven zijn hierover via een brief door de aannemer geïnformeerd. De werkzaamheden vinden plaats tussen 7:00 uur en 16:00 uur.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Liander Netcare. Voor informatie kunt u contact opnemen met de heer J. v.d. Dag via telefoonnummer (06) 547 533 55.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.