EvenementPurmerendSport

Beeld- en Videoverslag 11e editie Ben Salah vechtsport Gala

Purmerend – Gisteren werd er door Ben Salah Gym de 11e editie van het Ben Salah vechtsport gala georganiseerd. Jeugd en volwassenen uit het hele land – in de disciplines thaiboksen, kickboksen en boksen- streden deze middag tegen elkaar in sporthal de Karakiet in Purmerend. Purmerend was vertegenwoordigd met 7 vechters van Ben Salah Gym zelf. 

De Purmerendse vertegenwoordiging scoorde uitstekend. Johnny Manvis vocht tegen Romani Mohamed (Fitboyz 010) en won op punten.

Ook Mike Hubeek die tegen Maurus Paulus (Lamotta Boxing) moest vechten won de partij door een keiharde knock-out. Video’s met Knock Outs na de beeldgalerij.

Foto’s: Theo Deelstra. (een selectie van de dag)

Zware knock out door Mike Hubeek van Ben Salah Gym.

En nog een knock out door Luciano Sa van Ben Salah Gym Purmerend

Jordy Deelstra, aankomend talent van Ben Salah Gym Purmerend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.