* VerkiezingenPolitiekPurmerend

Campagnebus D66 in Purmerend

Purmerend – Vrijdag 3 maart komt de D66 campagne bus ’s morgens langs in Purmerend. Bestemming van het bezoek wordt de biomassa centrale in de Baanstee Oost. Onder andere de fractievoorzitter van D66 Amsterdam en kandidaat Kamerlid Jan Paternotte, Senator en hoogleraar Alexander Rinnooy-Kan en Tweede Kamer lid Steven van Weyenberg zijn dan te gast in onze stad.

De fractie van D66 Purmerend heeft bewust de op snoeihout gestookte centrale in de Baanstee Oost uitgekozen als locatie om te bezoeken. D66 heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan in haar verkiezingsprogramma, landelijk heeft zij bijvoorbeeld ook ingezet op het sluiten van kolencentrales. Maar dan moeten er wel alternatieven voorhanden zijn: Purmerend levert het bewijs! D66 Purmerend is er van overtuigd dat dit bezoek alleen maar motiveert om nog harder te werken aan een duurzame en schone samenleving.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.