21.3 C
Purmerend
zondag 21 juli 2024
Home* VerkiezingenCampagnebus D66 in Purmerend

Campagnebus D66 in Purmerend

Purmerend – Vrijdag 3 maart komt de D66 campagne bus ’s morgens langs in Purmerend. Bestemming van het bezoek wordt de biomassa centrale in de Baanstee Oost. Onder andere de fractievoorzitter van D66 Amsterdam en kandidaat Kamerlid Jan Paternotte, Senator en hoogleraar Alexander Rinnooy-Kan en Tweede Kamer lid Steven van Weyenberg zijn dan te gast in onze stad.

De fractie van D66 Purmerend heeft bewust de op snoeihout gestookte centrale in de Baanstee Oost uitgekozen als locatie om te bezoeken. D66 heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan in haar verkiezingsprogramma, landelijk heeft zij bijvoorbeeld ook ingezet op het sluiten van kolencentrales. Maar dan moeten er wel alternatieven voorhanden zijn: Purmerend levert het bewijs! D66 Purmerend is er van overtuigd dat dit bezoek alleen maar motiveert om nog harder te werken aan een duurzame en schone samenleving.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,965FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
21.3 ° C
22.8 °
20 °
73 %
1.8kmh
78 %
zo
22 °
ma
21 °
di
20 °
wo
20 °
do
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.