13.4 C
Purmerend
zondag 16 juni 2024
Home* ZuidoostbeemsterTwee aanhoudingen voor diefstal fietsen

Twee aanhoudingen voor diefstal fietsen

Zuidoostbeemster – De politie heeft twee mannen aangehouden op verdenking van diefstal fietsen.

De politie kreeg rond 21.30 uur melding van een mogelijke fietsendiefstal aan de Nieuwstraat. Hier zouden twee mannen fietsen in een busje aan het inladen zijn. De politie ging direct ter plaatse, maar zagen het busje niet meer.

De agenten besloten het busje te gaan zoeken en zagen ter hoogte van de Gedempte Where het busje rijden. Ter hoogte van de Zuiddijk wisten zij de bestuurder het busje te laten stoppen. In het busje zagen zij vier fietsen liggen. De fietsen zijn in beslag genomen en de twee mannen, beide van 21 jaar, zijn aangehouden.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
13.4 ° C
14 °
12.8 °
76 %
6.3kmh
68 %
zo
16 °
ma
19 °
di
20 °
wo
18 °
do
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.