3.2 C
Purmerend
dinsdag 28 november 2023
Home* PromotiePurmerendse wil meedoen met expeditie Robinson

Purmerendse wil meedoen met expeditie Robinson


Purmerend – De 27 jarige Purmerendse Manon Bakx heeft zich opgegeven om mee te mogen doen met het RTL programma Expeditie Robinson. Sinds dit seizoen is het mogelijk om ook als niet bekende Nederlander in dit programma aanwezig te zijn. En dat lijkt Manon wel wat.

Manon geeft aan het supertof te vinden als zij mee mag doen. “Ik denk dat ik de juiste survival skills heb om dit tot een goed einde te brengen en dat ik het programma een lieve en vrolijke boost kan geven”

In haar werkzame leven is Manon clientenbegeleider bij de Prinsenstichting. In haar vrije tijd is Manon veel bezig met reizen en uitdagingen aangaan.

Aan ons als Purmerenders om natuurlijk op Manon te stemmen want hoe gaaf zou het wel niet zijn als Manon aan het programma mee mag doen. Manon blijft mysterieus: “Als Purmerend wil weten wie ik ben dan moet je op mij stemmen, hoe meer stemmen ik krijg hoe groter de kans dat ik het ga redden”

Manon staat op dit moment nog steeds in de top 50 maar elke stem gaat uiteindelijk tellen want het aantal aanmeldingen groeit hard. “Ik hoop dat er veel mensen op mij zullen stemmen en hopelijk zien jullie mij dan terug in Expeditie Robinson. Ik heb er ontzettend veel zin in”.

Stemmen kunt u hier en is heel simpel: http://www.expeditierobinson.nl/profile/394

Onderstaand filmpje heeft Manon ter promotie van haarzelf opgenomen in het Purmerbos.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,734FansLike
2,520VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
3.2 ° C
4 °
2.2 °
79 %
3.6kmh
99 %
di
5 °
wo
5 °
do
4 °
vr
2 °
za
2 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.