* RTVPurmerend

5 Purmerenders in de race voor Expeditie Robinson

Purmerend – Niet alleen de Purmerendse Manon Bakx wil meedoen aan Expeditie Robinson maar ook 4 andere Purmerenders halen alles uit kast om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. RegioPurmerend zet de kandidaten voor u in willekeurige volgorde op een rijtje.

Samantha Ruitenbeek, 21 jaar en zit in haar examenjaar van de sportopleiding.

YESSSS! het is mogelijk om mijn droom uit te laten komen. Al jaren mopper ik dat er geen onbekende mensen mee mogen doen, maar hier is dan mijn kans. Survivallen, jezelf tegen komen en de meest bizarre dingen mee maken op het eiland en tijdens de proeven is iets waar ik nu al nachten van wakker lig. Help mij om deze droom werkelijkheid te laten worden en STEM zodat ik jullie Robinson 2017 word!

Stemmen op Samantha kan hier: http://www.expeditierobinson.nl/profile/478

Peter Plaggenburg, 54 jaar en is een sportieve Amsterdamse malloot.

Deze 54 jarige sportieve Amsterdamse malloot wil graag mee doen met Expeditie Robinson. Samen met andere expeditieleden ga ik, discussiëren, bekvechten, liefhebben, sociaal bezig zijn, opbouwen, vertrouwen, en afzien op een mooi eiland. Ik ben een zeer sportief iemand die erg sociaal is, maar waar wel een stevige kop op zit. Geef mij de ruimte en zo min mogelijk tools, dan maak ik van Robinson het grootste kijkcijferkanon van het jaar 2017. Ik ben al knettergek dus daag deze bokser maar uit!!!!

Stemmen op Peter kan hier: http://www.expeditierobinson.nl/profile/520

Twan Uriot, 27 jaar en lust weinig tot niets.

Ik zou graag mijn fysieke ik tegen komen. Heb een groot probleem met eten. Lust weinig tot niets. En ben een persoon die makkelijk contact legt met andere mensen.

Stemmen op Twan kan hier: http://www.expeditierobinson.nl/profile/385

Demi Letschert, 21 jaar oud en lerares

Hoi, ik ben Demi Letschert en ben 21 jaar oud. Ik heb altijd te horen gekregen dat ik dingen niet kon, maar mijn doorzettingsvermogen en positiviteit hebben mij altijd vooruit geholpen. Tegen mijn kinderen in de klas zeg ik altijd als jij het echt wilt dan kan je het! Afgelopen jaar heb ik daarom niet voor niets een tatoeage laten zetten met de betekenis: Niets is onmogelijk voor hen die willen! Zo sta ik in het leven en ik geloof dat deze mentaliteit nodig is voor de Expeditie.

Stemmen op Demi kan hier: http://www.expeditierobinson.nl/profile/190

Artikel over Manon Bakx: https://regiopurmerend.nl/2017/03/02/purmerendse-wil-meedoen-expeditie-robinson/

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....