25.4 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
Home* VerkiezingenCampagnebus D66 bezoekt biomassacentrale

Campagnebus D66 bezoekt biomassacentrale

Purmerend – De campagnebus van D66 die door Nederland toert bracht vanochtend een bezoek aan de biomassacentrale op de Baanstee-Oost. De uitnodiging hiervoor kwam van de fractie van D66 Purmerend.

De gehele dag stond al in het kader van duurzaamheid dus leek het de fractie een goed idee om het bezoek van de D66 prominenten daar te laten plaatsvinden. O.a. tweede kamerlid Stientje van Veldhoven, woordvoerder duurzaamheid en eerste kamerlid Alexander Rinnooy Kan maakte hun opwachting met een gevolg van zo’n 15 man.

De delegatie kreeg een rondleiding door de biomassacentrale. Fractievoorzitter Patrick Blokzijl gaf aan dat de biomassacentrale belangrijk is om Purmerend te verduurzamen. “D66 Purmerend gaat voor een aardgasloze stad. Zo’n 75% van de huizen in Purmerend maakt al gebruik van de biomassacentrale. Hopelijk kunnen we snel de handen op elkaar krijgen om de laatste 25% van de huizen op het warmtenet van de biomassacentrale aan te sluiten. Purmerend zou dan de eerste aardgasloze stad worden van Nederland”.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
25.4 ° C
26.7 °
23.9 °
63 %
0.9kmh
26 %
do
25 °
vr
27 °
za
28 °
zo
24 °
ma
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.