21.3 C
Purmerend
zondag 21 juli 2024
HomeRegionaalNieuwe regio kandidaten voor Expeditie Robinson

Nieuwe regio kandidaten voor Expeditie Robinson

Regio – Wederom hebben kandidaten uit de regio zich opgegeven voor Expeditie Robinson. Dit weekend alleen al hebben 5 Purmerendse kandidaten zich aangemeld. Ook was er een aanmelding vanuit de zuid-oost Beemster en diverse aanmeldingen vanuit het Waterlandse. Tevens kreeg RegioPurmerend diverse mailtjes waarin kandidaten zich profileerde en of zich af vroegen of wij er aandacht aan wilde besteden. Wederom zet RegioPurmerend deze kandidaten voor u op een rijtje. Het rijtje is geheel willekeurig.

Laura Brijde, 21 jaar en verslaafd aan uitdagingen (Purmerend)

Door sport ben ik gaan inzien dat ik veel sterker ben (zowel mentaal als fysiek!) dan ik ooit had durven dromen. #GirlPower. Positiviteit is mijn kracht, zelfs onder de verschrikkelijkste omstandigheden. Expeditie Robinson is voor mij de kans om Nederland te laten zien dat alles mogelijk is zolang je er maar voor durft te gaan! Expeditie Robinson 2017, I´M READY FOR YA!

Stemmen op Laura kan hier: http://www.expeditierobinson.nl/profile/932

Berry Vries (Purmerend)

Om de ervaring en het mee maken van iets ongelooflijk experiment

Stemmen op Berry kan hier: http://www.expeditierobinson.nl/profile/892

Nicole Dankaart, 38 jaar en gek van de week en het jaar (Purmerend)

Ik heb altijd al mee willen doen met Expeditie Robinson. Jarenlang kon het niet en nu zie ik mijn kans schoon. Expeditie Robinson is voor mij een kans om mijzelf (en anderen!) te laten zien hoe sterk ik ben geworden en hoever ik ben gekomen in het leven, na alles wat ik heb meegemaakt. Als ik dit kan en durf dan kan ik alles aan! Dit is de test der testen!

Stemmen op Nicole kan hier: http://www.expeditierobinson.nl/profile/880

Mike Vries, 30 jaar en probeert zijn hoofd koel te houden (Purmerend)

Cliché om te zeggen dat het al jaren mijn droom is, maar wel waar. Ik denk dat ik gemaakt ben voor eilanden en extremen. Ben gek op survival, mentale en fysieke uitdagingen en vind het een leuke uitdaging om dan ook positief te blijven en een groep plezier te geven!

Stemmen op Mike kan hier: http://www.expeditierobinson.nl/profile/701

Naomi Vis, 21 jaar en studeert dit jaar af als uitvoerend artiest (Purmerend)

De proeven van Expeditie Robinson. OMG, dat wil toch iedereen! Ik ben een geboren leider, houd ervan om mezelf uit te dagen en ergens keihard voor te gaan. Ik weet zeker dat ik een goede aanvulling ben voor het het team. LETS GO!

Stemmen op Naomi kan hier: http://www.expeditierobinson.nl/profile/622

Tim van der Knaap, skileraar en student (ZuidOostBeemster)

De eerste keer dat ik jullie programma zag, heb ik weken lopen dromen dat ik zelf mee zou doen! Ik ben avontuurlijk en ben bijvoorbeeld afgelopen zomer in mijn ééntje, zonder voorbereiding en planning Portugal van rechts naar links gelopen. Ik kan niet wachten tot een volgend avontuur, Expeditie Robinson zou niet alleen mijn volgende avontuur zijn maar een droom die werkelijkheid wordt!!!!

Stemmen op Tim kan hier: http://www.expeditierobinson.nl/profile/19

Max Engelander, 24 jaar (Volendam)

Van jongs af aan ben ik al groot fan van dit geweldige tv-programma. Ik heb ontzettend veel doorzettingsvermogen, een echte winnaarsmentaliteit, en ben goed sociaal vaardig. Daarom ben ik ervan overtuigd dat ik met mijn capaciteiten in staat ben om iedereen gek te maken en uiteindelijk het spel te winnen. Daarentegen ben ik erg ongeduldig, en wil mezelf graag op de proef stellen. Laat mij deze droom verwezenlijken, en jullie zullen kennis maken met een echte Robinson!

Stemmen op Max kan hier: http://www.expeditierobinson.nl/profile/359

Yvette wurms, 41 jaar (Monnickendam)

Ik droom er al 10 jaar van om mee te doen met Expeditie Robinson. Ik denk dat ik een geschikte kandidaat ben, omdat ik heel sociaal ben en me gemakkelijk in groepen beweeg. Ik ben met weinig tevreden, ben sportief, en kan super lekker koken! Ik denk dat ik het makkelijk 30 dagen uit zou houden met niks op een eiland. Maar of dat ook echt zo is, kan ik alleen maar ontdekken door het echt een keer te gaan doen!

Stemmen op Yvette kan hier: http://www.expeditierobinson.nl/profile/797

Xaviera Van Dijk (Monnickendam)

Dit is mijn droom! Ik kijk het al sinds ik me kan herinneren en heb altijd gezegd dat ik eraan mee wil doen. Helaas toen ik oud genoeg was werden alleen maar bekende Nederlanders meegenomen. Het lijkt me heel gaaf om te leven met niks en echt te overleven. De proeven lijken me fantastisch ik ben erg fanatiek en sportief en denk dat me dat wel goed af gaat. Verder ben ik een allemansvriend en denk dat ik zo door alle complotjes kan glippem en stiekem in de finale terecht kan komen!!

Stemmen op Xaviera kan hier: http://www.expeditierobinson.nl/profile/543

Pauline de Wit, 23 jaar (Monnickendam)

Hoi ik ben Pauline de Wit. Ze noemen me ook wel Plien! Mijn passie is sporten met name golfsurfen ( balanceren). Ik ben erg sociaal en hou van een uitdaging! Lets do this!!!

Stemmen op Pauline kan hier: http://www.expeditierobinson.nl/profile/323

Jessica Lof, 24 jaar (Monnickendam)

Ik ben Jessica Lof, Ik ben 24 jaar en woon in Monnickendam. Vanaf de eerste expeditie kriebelt het al, ik wil ook mee doen met expeditie robinson! En nu kan het WOEHOE!! Dit is mijn kans! Ik hou van een uitdaging en dat is de expeditie zeker! Omdat ik sportief ben ingesteld en een groot doorzettings vermogen heb denk ik dat ik de geschikte kandidaat ben.

Stemmen op Jessica kan hier: http://www.expeditierobinson.nl/profile/295

Daan Pruim, 19 jaar (Monnickendam)

Omdat mensen altijd vinden dat ik te lui ben om te werken en dat ik te verwend ben, en ik wil in deze strijd op het eiland het tegendeel gaan bewijzen en dat ik zelf wel beter weet. Ik wil laten zien dat ik in staat ben om hard te werken en doorzettingsvermogen kan tonen. Daarnaast vind ik het een prachtige ervaring om mee hebben te gemaakt

Stemmen op Daan kan hier: http://www.expeditierobinson.nl/profile/105

Relevante artikelen hier: https://regiopurmerend.nl/2017/03/03/5-purmerenders-race-expeditie-robinson/ en hier: https://regiopurmerend.nl/2017/03/02/purmerendse-wil-meedoen-expeditie-robinson/

 

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,966FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
21.3 ° C
22.8 °
20 °
73 %
1.8kmh
78 %
zo
22 °
ma
21 °
di
20 °
wo
20 °
do
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.