* Humor

Verjaardagstaart van Ziggo

Purmerend – De 33 jarige Marcel uit Purmerend stond even raar te kijken toen hij de dag voor zijn verjaardag een kaartje in zijn brievenbus vond van De Taartenwinkel. Een taart krijgen is natuurlijk altijd leuk, maar deze taart was afkomstig van internetprovider Ziggo.

Enkele weken daarvoor had Marcel een iet wat cynisch berichtje aan Ziggo gestuurd. “En aangezien wij inmiddels maandelijks contact hebben en nu toch echt wel een band voel ontstaan ook voor u de beste wensen. Dat 2017 u veel geluk zal brengen. 18 februari ben ik jarig, u bent uiteraard uitgenodigd. Liefs”

Ziggo klantenservice kon de uitnodiging wel waarderen. En stuurde Marcel voor zijn verjaardag een taart. Op het kaartje stond de tekst: “Bedankt voor de uitnodiging (op 6 jan). We kunnen helaas niet op je verjaardag komen, maar zo zijn we er toch een beetje bij. 😉 Gefeliciteerd!”

Leuk staaltje persoonlijke marketing van Ziggo. Als reactie op de regionale Ziggo-storing van gisteren antwoordt Marcel droog: “Nope maar ik heb er ook last van. Ik hou me even in nu

 

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

2 commentaren

  1. Goeie zet van ziggo om reputatie weer wat op orde te stellen. Maar feit blijft dat je met een persoonlijk cadeautje als dit de rest niet ongedaan kan maken

  2. ik en al even ziek en afhankelijk van telefoon tv en internet . de nodige storingen gehad.en mijn verhaal kunnen vertellen want er zitten echte mensen aan de andere kant van de lijn. zelfs special care team . mijn zoon kreeg kaartjes en ik ook zelfs een bos bloemen in het ziekenhuis. heb dit nog nooit bij een andere provider gehad dat was alleen maar zakelijk . dus ondanks alle neg verichten de afgelopen tijd mag dit ook gezegt worden .ZIGGO/ Upc IS MENSELIJK

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: