18.8 C
Purmerend
maandag 20 mei 2024
HomePurmerendOpen talentendag jongens FC Purmerend

Open talentendag jongens FC Purmerend

Purmerend – FC Purmerend organiseert voor het tweede jaar op rij een open talentendag voor de jongens JO8 t/m de JO15 (oude benamingen zijn dat de F, E, D-pupillen en C- junioren). Deze talentendag is uitsluitend bestemd voor NIET-leden aangezien de eigen jeugd al regelmatig door interne scouts bekeken wordt. 

Vorig jaar bleek de eerste talentendag een waar succes waardoor de Commissie voetbaltechnische zaken besloten heeft om het dit jaar wederom te organiseren. Voetballers van verschillende leeftijden zijn vorig jaar bij ons opgevallen en uitgenodigd voor een vervolg trainingsstage en voetballen nu met veel plezier bij onze mooie vereniging.

Diegene die op een hoger niveau wil spelen, en zich voor 5 april inschrijft, komt in aanmerking voor een uitnodiging voor de trainingsstage en wie weet speel je komend seizoen in één van onze selecties of schaduw elftallen.

FC Purmerend speelt met haar selectie elftallen alleen maar op eerste klasse, hoofdklasse of divisie niveau. Ook veel andere teams spelen op een hoog niveau.

Voor de O8, O9, O10 en O11 gelden de geboortejaren 2010, 2009, 2008 en 2007.
Voor de O12, O13, O14 en O15  gelden de geboortejaren 2006, 2005, 2004 en 2003.

Ondanks dat deze talentendag niet voor de O19 t/m de O16 junioren geldt, kan deze doelgroep zich wel degelijk aanmelden voor een trainingsstage die dan ongeveer een maand later zal starten. Dat geldt overigens ook voor de meisjes. Die kunnen zich ook via het aanmeldings formulier inschrijven zodat ze voor een trainingsstage zullen worden uitgenodigd

Ga naar www.fc-purmerend.nl en schrijf je in ! Daar vind je ook verdere informatie over deze talentendag. Het formulier is heel eenvoudig in te vullen en te versturen. Het wordt automatisch verwerkt en bevestiging van deelname en verdere informatie volgt dan vrij snel.

Schrijf je snel in en benut je talent !Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
18.8 ° C
20.1 °
16.7 °
76 %
4kmh
17 %
ma
19 °
di
21 °
wo
16 °
do
17 °
vr
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.