* Politie112

Autobrand aan de Karnstraat

Purmerend – Vrijdagochtend vond er een autobrand plaats aan de Karnstraat. De politie heeft een onderzoek ingesteld en zoekt getuigen.

Rond 03.00 uur kwam de melding binnen dat er in een carport een auto in brand stond. De brandweer was snel ter plaatse en bluste de brand. Zowel de auto als de carport zijn volledig verwoest. De politie heeft de zaak in onderzoek en sluit brandstichting niet uit.

Heeft u informatie over deze autobrand of heeft u iets gezien of gehoord dat hier mogelijk mee te maken kan hebben? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Op 21 februari 2017 was er in de Karnstraat ook een autobrand. Deze brand maakt het totaal van 5 autobranden dit jaar waarbij vermeld kan worden dat deze in eenzelfde gebied liggen. Op straat wordt gesproken dat er een mogelijke pyromaan actief is.

Zaaknummer: 2017049419


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.