* ProvinciaalIlpendamPurmerend

Herstelwerkzaamheden busbaan tussen Ilpendam en Purmerend

Purmerend / Ilpendam – Aan de busbaan langs de N235 tussen Ilpendam en Purmerend vinden zaterdag 11 maart asfaltherstelwerkzaamheden plaats. Deze herstelwerkzaamheden zijn nodig, omdat donderdag 9 maart een scheur is ontstaan in het wegdek door het vervangen van de damwanden van het Noordhollandsch Kanaal. 

De werkzaamheden aan de damwanden zijn nodig om in de zomer van 2017 de huidige busbaan te vervangen door een spitsbusbaan tussen Purmerend en Ilpendam (N235).

Door de kwaliteit van het wegdek van de huidige busbaan is het mogelijk dat dergelijke scheurvorming tijdens deze werkzaamheden nog een keer optreedt. Voor de verkeersveiligheid wordt dit zo spoedig mogelijk gerepareerd.

Hinder bij werkzaamheden

Tijdens het herstel rijdt de bus tijdelijk over de weg tussen het andere verkeer. De werkzaamheden duren ongeveer een halve dag.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.