23.1 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
Home* ProvinciaalHerstelwerkzaamheden busbaan tussen Ilpendam en Purmerend

Herstelwerkzaamheden busbaan tussen Ilpendam en Purmerend

Purmerend / Ilpendam – Aan de busbaan langs de N235 tussen Ilpendam en Purmerend vinden zaterdag 11 maart asfaltherstelwerkzaamheden plaats. Deze herstelwerkzaamheden zijn nodig, omdat donderdag 9 maart een scheur is ontstaan in het wegdek door het vervangen van de damwanden van het Noordhollandsch Kanaal. 

De werkzaamheden aan de damwanden zijn nodig om in de zomer van 2017 de huidige busbaan te vervangen door een spitsbusbaan tussen Purmerend en Ilpendam (N235).

Door de kwaliteit van het wegdek van de huidige busbaan is het mogelijk dat dergelijke scheurvorming tijdens deze werkzaamheden nog een keer optreedt. Voor de verkeersveiligheid wordt dit zo spoedig mogelijk gerepareerd.

Hinder bij werkzaamheden

Tijdens het herstel rijdt de bus tijdelijk over de weg tussen het andere verkeer. De werkzaamheden duren ongeveer een halve dag.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
23.1 ° C
24 °
22 °
78 %
0.9kmh
12 %
vr
23 °
za
28 °
zo
25 °
ma
22 °
di
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.