* MaatschappijPurmerend

Ismaël (Kapadokya) overleden

Hoorn – Soms lees je pas een aantal maanden later dat iemand er niet meer is. Op maandag 2 januari 2017 is Ismail Eski, beter bekend als “Ismaël”, overleden. Ismaël werd 54 jaar.

Ismaël was een begrip in Purmerend. Vanaf de jaren 90 hebben veel Purmerenders heel wat uutjes bij hem doorgebracht. Eerst in zijn grillroom Cleopatra op het Wormerplein. Hier werd “De Turkse Calzone” uitgevonden, inmiddels een landelijk begrip. En later natuurlijk in grillroom Kapadokya in de binnenstad van Purmerend.

Enkele jaren geleden droeg Ismaël Kapadokya over aan zijn broer. Zelf opende hij het nieuwe restaurant Sofra’M in Hoorn aan de Veemarkt. Na enige tijd verhuisde Sofra’M naar Het Hof van Hoorn.

 

Ismail Eski laat een vrouw, een volwassen zoon en twee minderjarige dochters achter.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

2 commentaren

  1. Geschrokken. Gecondoleerd aan de familie Eski. Ben er stil van. Zo een liefdevolle man.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: