9.6 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
Home* advertiorialNieuw filiaal voor speelgoedketen Top1Toys in Purmerend

Nieuw filiaal voor speelgoedketen Top1Toys in Purmerend

Purmerend – Op zaterdag 18 maart opent speelgoedketen Top1Toys een nieuw filiaal aan de Hoogstraat 24 in Purmerend. De nieuwe winkel bevat meer dan 450 m2 aan speelgoed en mooie aanbiedingen, die op een overzichtelijke wijze gepresenteerd worden. ‘’De opening van de nieuwe winkel wordt extra speciaal dankzij de Hatchimals, die weer terug van weg geweest zijn! Speciaal op de openingsdag zijn de Hatchimals te verkrijgen voor slechts € 49,98 per stuk,’’ aldus de enthousiaste eigenaar Johan van Dillen. 

De nieuwe winkel is ingericht volgens de nieuwe, frisse huisstijl van Top1Toys. Deze huisstijl is onderdeel van de nieuwe formule die door het moederbedrijf Otto Simon uit Almelo is ontwikkeld. Top1Toys telt op dit moment bijna 100 vestigingen in heel Nederland, waarvan het filiaal in Purmerend één van de eerste is in de nieuwe stijl. Eerder dit jaar opende Top1Toys ook in Bussum en Amersfoort de deuren van een nieuw filiaal.

 Top1Toys staat bekend als de speelgoedzaak van Nederland. De nieuwe uitstraling van de winkelketen geeft duidelijk aan dat er naast een specialistisch assortiment ook veel aanbiedingen verkrijgbaar zijn, zoals de tijdelijke ‘Actie’-artikelen, maar ook veel ‘Budget’-artikelen met een vaste lage prijs.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,848FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.6 ° C
10.6 °
8.3 °
80 %
7.2kmh
100 %
do
10 °
vr
10 °
za
11 °
zo
12 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.