3.4 C
Purmerend
dinsdag 28 november 2023
HomePurmerendOpruimwandelingen in elke wijk op 25 maart

Opruimwandelingen in elke wijk op 25 maart

Purmerend – Op zaterdag 25 maart is het Landelijke Opschoondag. Die dag worden in het hele land activiteiten georganiseerd om de omgeving van de eigen straat, buurt of club op te schonen. Ook in Purmerend kunnen bewoners hun steentje bijdragen en een paar uurtjes zwerfvuil rapen. In elke Purmerendse wijk is van 10.00 tot 12.00 uur een opruimwandeling waarbij een wethouder of raadslid meeloopt.

In Purmerend zijn al veel mensen die regelmatig zwerfvuil rapen in hun eigen omgeving. Dat geldt ook voor raadslid Irma Waarhuijs. Zij meldde zich direct aan: “In de Gors, waar ik woon, raap ik zelf al regelmatig zwerfies. Nu gaan we deze wandeling doen in het kader van de Landelijke Opschoondag. Leuk om dit eens met een grotere groep te doen.”

Alle wijken
Wethouders Mario Hegger en Hans Krieger lopen mee in de wijken Purmer-Noord en -Zuid. Daarnaast ruimen de volgende raadsleden een wijk op: Coen Lageveen (Wheermolen), Helana Aslander (Overwhere), Patrick Blokzijl (Centrum) en Petra de Boer en Metehan Hasirci (Weidevenne).

Aanmelden
Iedereen mag aansluiten op 25 maart. Om een beeld te krijgen van het aantal deelnemers, vragen we geïnteresseerden om zich aan te melden op www.supportervanschoon.nl/acties-in-de-buurt. Op die pagina staat een opruimwandeling voor elke wijk in Purmerend. Ook het startpunt van de wandelingen is op de website te vinden. Telefonisch aanmelden kan ook. Bel daarvoor het KCC op (0299) 452 452.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,733FansLike
2,520VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
3.4 ° C
4.4 °
1.7 °
75 %
3.1kmh
81 %
di
4 °
wo
5 °
do
4 °
vr
3 °
za
3 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.