Column

De wekelijkse column van Tor Narra!

Naar de stembus?

Morgen naar de stembus? Als totaal verdeelde samenleving. Met een totaal versnipperd slagveld aan ‘politieke’ partijen. We weten het gewoonweg niet meer!

Links, rechts, meer van het midden? Of toch maar op een van de protestpartijtjes? Zit je onder het bestaansminimum dan toch zeker geen VVD. En uiteraard stem je als werkende op de PvdA. Wil je je ziel nog verder aan Europa verkopen ga dan voor ‘de democraten’ van 66. En de aanhangers van ‘onze’ Amerikaanse droom kiezen voor hun ultieme vrijheid en ‘democratie’.

Maar ook stemmen we uit traditie en gevoel. Uit traditie vanuit onze religie of ‘klasse’. Blijft over het gevoel! Het strakke kontje van Wouter Bos? Het charisma van krullenbol Jesse Klaver? De stigmatisering van medemensen door medemensen? Wij mogen het morgen zeggen!

En als ik dan toch een advies mag geven? Stem dan vooral met uw hart! Met een gevoel van samenleving. In een gezamenlijk besef dat iedereen gelijk is. Dat we problemen in ons land gezamenlijk het hoofd bieden. Dat onze privacy heilig is. Dat we blijven hechten aan eigen soevereiniteit. En dat we met grote solidariteit zorg dragen voor onze volksgezondheid.

Ik overweeg op die partij te stemmen. En ik wens u allen morgen ook erg veel sterkte toe naar deze toch wel erg belangrijke gang naar onze Nationale stembussen.

Tor Narra
14 maart 2017


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.