1.4 C
Purmerend
zondag 3 december 2023
HomeColumnDe wekelijkse column van Tor Narra!

De wekelijkse column van Tor Narra!

Naar de stembus?

Morgen naar de stembus? Als totaal verdeelde samenleving. Met een totaal versnipperd slagveld aan ‘politieke’ partijen. We weten het gewoonweg niet meer!

Links, rechts, meer van het midden? Of toch maar op een van de protestpartijtjes? Zit je onder het bestaansminimum dan toch zeker geen VVD. En uiteraard stem je als werkende op de PvdA. Wil je je ziel nog verder aan Europa verkopen ga dan voor ‘de democraten’ van 66. En de aanhangers van ‘onze’ Amerikaanse droom kiezen voor hun ultieme vrijheid en ‘democratie’.

Maar ook stemmen we uit traditie en gevoel. Uit traditie vanuit onze religie of ‘klasse’. Blijft over het gevoel! Het strakke kontje van Wouter Bos? Het charisma van krullenbol Jesse Klaver? De stigmatisering van medemensen door medemensen? Wij mogen het morgen zeggen!

En als ik dan toch een advies mag geven? Stem dan vooral met uw hart! Met een gevoel van samenleving. In een gezamenlijk besef dat iedereen gelijk is. Dat we problemen in ons land gezamenlijk het hoofd bieden. Dat onze privacy heilig is. Dat we blijven hechten aan eigen soevereiniteit. En dat we met grote solidariteit zorg dragen voor onze volksgezondheid.

Ik overweeg op die partij te stemmen. En ik wens u allen morgen ook erg veel sterkte toe naar deze toch wel erg belangrijke gang naar onze Nationale stembussen.

Tor Narra
14 maart 2017Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,522VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
1.4 ° C
2.2 °
-0 °
82 %
1.3kmh
49 %
zo
2 °
ma
2 °
di
5 °
wo
7 °
do
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.