112Purmerend

Aangehouden na verlaten plaats ongeval

Purmerend – De politie kreeg zondagachtend rond 06.40 uur melding om naar het tankstation aan de Burg D. Kooimanweg te gaan in verband met een aanrijding.

Een auto bleek tegen een pomp aangereden te zijn en de bestuurder was ervandoor gegaan. De brandweer werd in kennis gesteld voor de mogelijke gevaren in verband met de gevolgen van deze aanrijding. De pompen zijn uitgezet.

De politie is op zoek gegaan naar de bestuurder van de auto en spoorde hem op: een 37-jarige Amsterdammer.

De Amsterdammer werd aangehouden voor het verlaten plaats ongeval. Tegen de bestuurder wordt proces-verbaal opgemaakt. Van hem werd een blaastest afgenomen: de man bleek niet onder invloed van alcohol te verkeren.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.