PurmerendVolendam

Purmerendse Manon Bakx door naar de volgende ronde

Purmerend – De Purmerendse Manon Bakx is heel blij dat ze door is naar de volgende ronde van het televisieprogramma Expeditie Robinson. Sinds dit seizoen is het mogelijk om ook als niet bekende Nederlander in dit programma aanwezig te zijn. En dus schreef Manon zich in. Doel was om zich binnen te top 50 te plaatsen. Manon eindigde op de 42e plaats en mag zich dus binnenkort melden voor een casting weekend

“Ik ben heel blij dat het gelukt is. Het was een zenuwslopende race en heb er veel voor moeten doen”, geeft Manon aan. “Super dat er zoveel mensen zijn geweest die mij geholpen hebben naar de eindstreep. Nu moet ik afwachten op de mail met verder informatie over het casting weekend die begin april gehouden wordt”.

De jury gaat buiten de top 50 nog 50 andere kandidaten selecteren. Uiteindelijk gaan 100 mensen tijdens het casting weekend de strijd met elkaar aan. De 4 personen die daarna overblijven doen ECHT mee aan Expeditie Robinson 2017.

Ook de Volendammer Max Engelander mag deelnemen aan het casting weekend. Hij eindigde op plaats 39 in de top 50.

Relevant artikel: https://regiopurmerend.nl/2017/03/02/purmerendse-wil-meedoen-expeditie-robinson/

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.