1.4 C
Purmerend
zondag 3 december 2023
HomePurmerendPurmerendse Manon Bakx door naar de volgende ronde

Purmerendse Manon Bakx door naar de volgende ronde

Purmerend – De Purmerendse Manon Bakx is heel blij dat ze door is naar de volgende ronde van het televisieprogramma Expeditie Robinson. Sinds dit seizoen is het mogelijk om ook als niet bekende Nederlander in dit programma aanwezig te zijn. En dus schreef Manon zich in. Doel was om zich binnen te top 50 te plaatsen. Manon eindigde op de 42e plaats en mag zich dus binnenkort melden voor een casting weekend

“Ik ben heel blij dat het gelukt is. Het was een zenuwslopende race en heb er veel voor moeten doen”, geeft Manon aan. “Super dat er zoveel mensen zijn geweest die mij geholpen hebben naar de eindstreep. Nu moet ik afwachten op de mail met verder informatie over het casting weekend die begin april gehouden wordt”.

De jury gaat buiten de top 50 nog 50 andere kandidaten selecteren. Uiteindelijk gaan 100 mensen tijdens het casting weekend de strijd met elkaar aan. De 4 personen die daarna overblijven doen ECHT mee aan Expeditie Robinson 2017.

Ook de Volendammer Max Engelander mag deelnemen aan het casting weekend. Hij eindigde op plaats 39 in de top 50.

Relevant artikel: https://regiopurmerend.nl/2017/03/02/purmerendse-wil-meedoen-expeditie-robinson/Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,522VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
1.4 ° C
2.2 °
-0 °
82 %
1.3kmh
49 %
zo
2 °
ma
2 °
di
5 °
wo
7 °
do
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.