* BijzonderPurmerend

Pip en Pelle openen Speel-o-theek

Purmerend-  Al een tijdje is er een vestiging van de Speel-o-theek op de jeugdafdeling van de Bibliotheek Purmerend gevestigd. Al heel wat ouders en kinderen hebben uit deze collectie spellen en speelgoed geleend. En dat lenen kan nét als bibliotheekboeken gratis met je biebpas. Deze woensdagmiddag was het een feestelijke middag voor jong en oud want de Speel-o-theek is officëel geopend.

Pip en Pelle knippen het lint

Niemand minder dan het Tv-duo Pip en Pelle kwamen de nieuwe Speel-O-theek openen. Dit duo, dat momenteel door Nederland toert met hun nieuwe theatervoorstelling, is al enige jaren niet meer van het Purmerendse beeldscherm af te slaan. Door middel van veel grappige en leuke televisieavonturen zorgen ze er voor dat kinderen de wereld om hun heen nog beter leren kennen. Samen met hun beste vriend Arie de Postbode kwamen ze speciaal naar Bibliotheek Waterland en hebben gezorgd voor een spectaculaire opening.

Voor de avonturen van Pip en Pelle kijkt u op hun poepsoepkanaal.

Meer informatie over de speel-o-theek op: http://www.bibliotheekwaterland.nl


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.