12.1 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
Home* BijzonderPip en Pelle openen Speel-o-theek

Pip en Pelle openen Speel-o-theek

Purmerend-  Al een tijdje is er een vestiging van de Speel-o-theek op de jeugdafdeling van de Bibliotheek Purmerend gevestigd. Al heel wat ouders en kinderen hebben uit deze collectie spellen en speelgoed geleend. En dat lenen kan nét als bibliotheekboeken gratis met je biebpas. Deze woensdagmiddag was het een feestelijke middag voor jong en oud want de Speel-o-theek is officëel geopend.

Pip en Pelle knippen het lint

Niemand minder dan het Tv-duo Pip en Pelle kwamen de nieuwe Speel-O-theek openen. Dit duo, dat momenteel door Nederland toert met hun nieuwe theatervoorstelling, is al enige jaren niet meer van het Purmerendse beeldscherm af te slaan. Door middel van veel grappige en leuke televisieavonturen zorgen ze er voor dat kinderen de wereld om hun heen nog beter leren kennen. Samen met hun beste vriend Arie de Postbode kwamen ze speciaal naar Bibliotheek Waterland en hebben gezorgd voor een spectaculaire opening.

Voor de avonturen van Pip en Pelle kijkt u op hun poepsoepkanaal.

Meer informatie over de speel-o-theek op: http://www.bibliotheekwaterland.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.1 ° C
12.8 °
11.1 °
72 %
0.9kmh
100 %
wo
11 °
do
17 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.