PurmerendSport

Ajax komt naar Purmerend!

Purmerend – Ajax organiseert van 21 augustus tot en met 25 augustus een Ajax Camp bij FC Purmerend aan de Savannestraat. Bij een Ajax Camp week komen alle facetten van de unieke Ajax-trainingsmethode aan bod. Kinderen met een geboortejaar tussen 2001 en 2011 kunnen hieraan meedoen. Denk aan balcontrole, snel voetenwerk, passeertechnieken, passen/trappen, positiespel en partijspelen. Elke dag verbeter jij je vaardigheden onder leiding van de Ajax Camps & Clinics coaches.

Aan het einde van elke dag zijn er Ajax Skill finales waar jij je gedurende de dag voor kan plaatsen. Op de dinsdag word je getest op vier vaardigheden zodat je jezelf gericht kunt verbeteren. Aan het eind van de week ontvang je een spelersrapport. In dit rapport staan jouw sterke en zwakkere punten met tips waar jij op door kan blijven trainen.

Op dit moment zijn er nog 66 plaatsen over. De kosten voor deelname bedraagt €299,00.

Meer informatie op: https://www.ajaxcampsenclinics.nl/camps/ajax-camp-bij-fc-purmerend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.