22.1 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomePurmerendAjax komt naar Purmerend!

Ajax komt naar Purmerend!

Purmerend – Ajax organiseert van 21 augustus tot en met 25 augustus een Ajax Camp bij FC Purmerend aan de Savannestraat. Bij een Ajax Camp week komen alle facetten van de unieke Ajax-trainingsmethode aan bod. Kinderen met een geboortejaar tussen 2001 en 2011 kunnen hieraan meedoen. Denk aan balcontrole, snel voetenwerk, passeertechnieken, passen/trappen, positiespel en partijspelen. Elke dag verbeter jij je vaardigheden onder leiding van de Ajax Camps & Clinics coaches.

Aan het einde van elke dag zijn er Ajax Skill finales waar jij je gedurende de dag voor kan plaatsen. Op de dinsdag word je getest op vier vaardigheden zodat je jezelf gericht kunt verbeteren. Aan het eind van de week ontvang je een spelersrapport. In dit rapport staan jouw sterke en zwakkere punten met tips waar jij op door kan blijven trainen.

Op dit moment zijn er nog 66 plaatsen over. De kosten voor deelname bedraagt €299,00.

Meer informatie op: https://www.ajaxcampsenclinics.nl/camps/ajax-camp-bij-fc-purmerendSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,948FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
22.1 ° C
23.9 °
20 °
57 %
1.8kmh
1 %
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °
do
29 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.