PurmerendSport

Ajax komt naar Purmerend!

Purmerend – Ajax organiseert van 21 augustus tot en met 25 augustus een Ajax Camp bij FC Purmerend aan de Savannestraat. Bij een Ajax Camp week komen alle facetten van de unieke Ajax-trainingsmethode aan bod. Kinderen met een geboortejaar tussen 2001 en 2011 kunnen hieraan meedoen. Denk aan balcontrole, snel voetenwerk, passeertechnieken, passen/trappen, positiespel en partijspelen. Elke dag verbeter jij je vaardigheden onder leiding van de Ajax Camps & Clinics coaches.

Aan het einde van elke dag zijn er Ajax Skill finales waar jij je gedurende de dag voor kan plaatsen. Op de dinsdag word je getest op vier vaardigheden zodat je jezelf gericht kunt verbeteren. Aan het eind van de week ontvang je een spelersrapport. In dit rapport staan jouw sterke en zwakkere punten met tips waar jij op door kan blijven trainen.

Op dit moment zijn er nog 66 plaatsen over. De kosten voor deelname bedraagt €299,00.

Meer informatie op: https://www.ajaxcampsenclinics.nl/camps/ajax-camp-bij-fc-purmerend

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....