REURING: Help mee met de productie Vreemde Vogels

Purmerend – Van donderdag 22 juni tot en met zondag 25 juni is er weer Reuring in Purmerend. Eén van de voorstellingen is de theatertocht Vreemde Vogels. Gedurende een mooie wandeltocht langs verschillende locaties rond het centrum, maken de deelnemers een spannend verhaal mee. Vreemde Vogels zal gemaakt worden door en voor zoveel mogelijk Purmerenders. Reuring is opzoek naar vrijwilligers voor deze theatertocht. 

Regisseur Pepijn van Halderen vertelt over het project: “We zoeken producenten, spelers, dansers, kostuummakers, decorbouwers, grafisch ontwerpers en allerlei andere helpende handen. Je kunt het zo gek niet bedenken. We willen deze productie maken met zoveel mogelijk Purmerenders. Met mensen die hier al hun hele leven wonen, maar ook met mensen die hier pas naar toe verhuisd zijn. Met professionals maar ook met mensen die nog nooit met een theaterproductie hebben meegedaan. Na afloop moet iedereen het gevoel hebben dat we met zijn allen iets heel erg gaafs hebben neergezet.”

Pepijn is een bekend gezicht in Purmerend. De acteur en regisseur woont sinds een aantal jaar in Zuidoostbeemster, maar hij is en blijft een Purmerender in hart en nieren. Toen hij een aantal maanden terug door Reuring werd gevraagd om een theatertocht vorm te geven en te regisseren, was hij direct enthousiast. “In grote lijnen hebben we het idee vormgegeven. Nu is het tijd om het productieteam te gaan uitbreiden. Ik wil alle Purmerenders die het leuk vinden om mee te helpen van harte uitnodigen om ons team te komen versterken.”

Wil je graag meehelpen aan de theatertocht? Stuur dan een mailtje naar info@reuring.com. Geef in het mailtje kort aan wat je wilt/kunt doen. Ook ben je welkom op de informatiebijeenkomst van Vreemde Vogels. Deze bijeenkomst is op vrijdag 31 maart om 20.00 uur in de theaterzaal van P3.

Ken je iemand anders die dit leuk zou kunnen vinden? Taggen/delen zou fijn zijn.

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*