PolitiekPurmerend

Gemeentesecretaris Joost Cox stopt per 27 maart

Purmerend – Gemeentesecretaris/algemeen directeur a.i. Joost Cox heeft het college van B&W te kennen gegeven vanwege gezondheidsredenen te moeten stoppen met zijn werkzaamheden. Hij gaf aan dat hij vanwege deze reden flinke belemmeringen ondervindt bij de adequate uitoefening van zijn functie.

 Het college van B&W respecteert en waardeert deze afweging van de heer Cox en zegt hem veel dank voor hetgeen hij in de afgelopen maanden, samen met de nieuwe directieleden en in goed overleg met de ondernemingsraad, tot stand heeft gebracht in de belangrijke fase van invoering en opstart van de nieuwe organisatie. De taken worden voorlopig overgenomen door loco-secretaris Hermi Welage.

Tweede gemeentesecretaris in een jaar tijd

Joost Cox is de tweede gemeentesecretaris die stopt binnen een jaar tijd. Op 24 mei 2016 legde Gemeentesecretaris Marie­-José Smulders haar functie per direct neer. Cox verving Smulders vanaf november 2016. Hier tussen nam Loco­secretaris de heer Jaspert Verplanke de taken als gemeentesecretaris voorlopig waar.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.