9.4 C
Purmerend
woensdag 21 februari 2024
HomePolitiekGemeentesecretaris Joost Cox stopt per 27 maart

Gemeentesecretaris Joost Cox stopt per 27 maart

Purmerend – Gemeentesecretaris/algemeen directeur a.i. Joost Cox heeft het college van B&W te kennen gegeven vanwege gezondheidsredenen te moeten stoppen met zijn werkzaamheden. Hij gaf aan dat hij vanwege deze reden flinke belemmeringen ondervindt bij de adequate uitoefening van zijn functie.

 Het college van B&W respecteert en waardeert deze afweging van de heer Cox en zegt hem veel dank voor hetgeen hij in de afgelopen maanden, samen met de nieuwe directieleden en in goed overleg met de ondernemingsraad, tot stand heeft gebracht in de belangrijke fase van invoering en opstart van de nieuwe organisatie. De taken worden voorlopig overgenomen door loco-secretaris Hermi Welage.

Tweede gemeentesecretaris in een jaar tijd

Joost Cox is de tweede gemeentesecretaris die stopt binnen een jaar tijd. Op 24 mei 2016 legde Gemeentesecretaris Marie­-José Smulders haar functie per direct neer. Cox verving Smulders vanaf november 2016. Hier tussen nam Loco­secretaris de heer Jaspert Verplanke de taken als gemeentesecretaris voorlopig waar.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,801FansLike
2,532VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.4 ° C
10 °
8.9 °
80 %
7.2kmh
100 %
wo
10 °
do
11 °
vr
6 °
za
7 °
zo
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.