Aankondiging avondvierdaagse

Purmerend – Van maandag 12 tot en met donderdag 15 juni 2017 organiseert de wandelsportvereniging Purmerend en Omstreken alweer voor de 72ste keer de avondvierdaagse in Purmerend. Voor alle vier de avonden zijn weer hele mooie routes uitgezet. De routes starten iedere avond om 18.00 uur vanaf Concordia op de Koemarkt.

De laatste avond is extra feestelijk. De lopers worden dan muzikaal ingehaald door het Stedelijk Orkest. Alle wandelaars die de vierdaagse hebben uitgelopen ontvangen dan de begeerde medaille. Als het weer ook nog eens meewerkt, kan de avondvierdaagse niet meer stuk! Deelnemen kan door iedereen: schooljeugd, groepen, maar ook individuele wandelaars.

Afstanden: 5, 10 en 15 kilometer.

Meer inlichtingen: wandel-end@outlook.com.

Datum:
maandag, 12. juni 2017 – 18:00 tot donderdag, 15. juni 2017 – 20:00

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt