112BREAKINGPurmerend

Slachtoffer ongeval sporthal overleden

Purmerend – Op donderdag 23 maart 2017 deed zich een ernstig ongeval voor op de bouwplaats van de sporthal aan de Van IJsendijkstraat in Purmerend. Het slachtoffer, een werknemer van één van de onderaannemers van hoofdaannemer Vaessen BV, maakte door nog onbekende oorzaak een val van zes meter vanaf het dak. Hij werd daarna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De medewerker overleed afgelopen weekend helaas aan zijn verwondingen.

 Dinsdag 28 maart was er een bijeenkomst voor de medewerkers op de bouwplaats om stil te staan bij deze trieste gebeurtenis. Wethouder Roald Helm was bij deze bijeenkomst aanwezig en betuigde namens het gemeentebestuur zijn medeleven. De gedachten gaan uit naar de familie en nabestaanden van de medewerker. Direct betrokkenen krijgen slachtofferhulp aangeboden.

Over de exacte toedracht van het ongeval wordt door de inspectie SZW (Arbeidsinspectie) nog nader onderzoek uitgevoerd. Na het ongeval zijn de werkzaamheden op de bouwplaats direct stil gelegd door Vaessen BV. Na onderzoek is deze op donderdagavond weer vrijgegeven door de inspectie SZW. De werkzaamheden aan de sporthal zijn dinsdagmorgen na de bijeenkomst hervat.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Aller eerst gecondoleerd aan de familie en heel veel sterkte de komende tijd

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: