11.1 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
Home112Slachtoffer ongeval sporthal overleden

Slachtoffer ongeval sporthal overleden

Purmerend – Op donderdag 23 maart 2017 deed zich een ernstig ongeval voor op de bouwplaats van de sporthal aan de Van IJsendijkstraat in Purmerend. Het slachtoffer, een werknemer van één van de onderaannemers van hoofdaannemer Vaessen BV, maakte door nog onbekende oorzaak een val van zes meter vanaf het dak. Hij werd daarna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De medewerker overleed afgelopen weekend helaas aan zijn verwondingen.

 Dinsdag 28 maart was er een bijeenkomst voor de medewerkers op de bouwplaats om stil te staan bij deze trieste gebeurtenis. Wethouder Roald Helm was bij deze bijeenkomst aanwezig en betuigde namens het gemeentebestuur zijn medeleven. De gedachten gaan uit naar de familie en nabestaanden van de medewerker. Direct betrokkenen krijgen slachtofferhulp aangeboden.

Over de exacte toedracht van het ongeval wordt door de inspectie SZW (Arbeidsinspectie) nog nader onderzoek uitgevoerd. Na het ongeval zijn de werkzaamheden op de bouwplaats direct stil gelegd door Vaessen BV. Na onderzoek is deze op donderdagavond weer vrijgegeven door de inspectie SZW. De werkzaamheden aan de sporthal zijn dinsdagmorgen na de bijeenkomst hervat.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
11.1 ° C
11.7 °
10 °
81 %
0.9kmh
8 %
do
19 °
vr
21 °
za
19 °
zo
22 °
ma
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.