Slachtoffer ongeval sporthal overleden

Purmerend – Op donderdag 23 maart 2017 deed zich een ernstig ongeval voor op de bouwplaats van de sporthal aan de Van IJsendijkstraat in Purmerend. Het slachtoffer, een werknemer van één van de onderaannemers van hoofdaannemer Vaessen BV, maakte door nog onbekende oorzaak een val van zes meter vanaf het dak. Hij werd daarna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De medewerker overleed afgelopen weekend helaas aan zijn verwondingen.

 Dinsdag 28 maart was er een bijeenkomst voor de medewerkers op de bouwplaats om stil te staan bij deze trieste gebeurtenis. Wethouder Roald Helm was bij deze bijeenkomst aanwezig en betuigde namens het gemeentebestuur zijn medeleven. De gedachten gaan uit naar de familie en nabestaanden van de medewerker. Direct betrokkenen krijgen slachtofferhulp aangeboden.

Over de exacte toedracht van het ongeval wordt door de inspectie SZW (Arbeidsinspectie) nog nader onderzoek uitgevoerd. Na het ongeval zijn de werkzaamheden op de bouwplaats direct stil gelegd door Vaessen BV. Na onderzoek is deze op donderdagavond weer vrijgegeven door de inspectie SZW. De werkzaamheden aan de sporthal zijn dinsdagmorgen na de bijeenkomst hervat.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

1 Comment

Wat u zegt