BeemsterPurmerendSport

Tussenstand Sport Awards Purmerend bekend gemaakt

Purmerend – In het programma PurPlus Magazine op RTV Purmerend is donderdagochtend een tussenstand bekend gemaakt van de Sport Awards Purmerend. Jurylid Melvin Smid (grondlegger Sport Awards) had de eer om de tussenstand van de publieksstemmen tot en met woensdag 29 maart bekend te maken. Opvallend is dat er in twee categorieën sprake is van gedeelde plaatsen.

Er zijn de eerste drie weken meer dan 1.500 stemmen binnengekomen. Dat is veel meer dan in de vorige editie. Er kan nog tot en met zondag 2 april 2017 gestemd worden. Daarna wordt de eindstand opgemaakt op basis van publieksstemmen (50%) en jurypunten (50%). De jury heeft afgelopen maandag, zonder weet van de tussenstand, punten verdeeld over de genomineerden. De finalisten worden volgende week donderdag 6 april bekend gemaakt.

De tussenstanden zijn als volgt:

Sportman: 1) Mitchell Bakhuijsen, 2) Mark Bakker, 3) Nick Wolf, 4) Bjorn Blauwhof en 5) Hendrik Koppe.

Sportvrouw: 1) Deley van Aalderen, 2) Eline Mertens, 3) Simone Warmerdam en 4) Marlou van Rhijn.

Sportteam: 1) Rugby Club Waterland, 2) NEA Volharding, 3) VIDO en 4) WZ&PC/Special Forces (gedeelde plek).

Jeugdssporter: 1) Riquelme Breinburg, 2) Kylie Loots, 3) Joost Keijer/Isabelle van der Heijden/Luna de Bruijn (gedeelde plek) en 4) Dorin Radulescu.

De drie beste sporters per categorie gaan uiteindelijk door als finalisten en staan op 30 april op het grote podium van Theater de Purmaryn. De Sport Awards Purmerend worden georganiseerd door RTV Purmerend, in samenwerking met de Sportraad en Spurd.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.