4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
HomeBeemsterTussenstand Sport Awards Purmerend bekend gemaakt

Tussenstand Sport Awards Purmerend bekend gemaakt

Purmerend – In het programma PurPlus Magazine op RTV Purmerend is donderdagochtend een tussenstand bekend gemaakt van de Sport Awards Purmerend. Jurylid Melvin Smid (grondlegger Sport Awards) had de eer om de tussenstand van de publieksstemmen tot en met woensdag 29 maart bekend te maken. Opvallend is dat er in twee categorieën sprake is van gedeelde plaatsen.

Er zijn de eerste drie weken meer dan 1.500 stemmen binnengekomen. Dat is veel meer dan in de vorige editie. Er kan nog tot en met zondag 2 april 2017 gestemd worden. Daarna wordt de eindstand opgemaakt op basis van publieksstemmen (50%) en jurypunten (50%). De jury heeft afgelopen maandag, zonder weet van de tussenstand, punten verdeeld over de genomineerden. De finalisten worden volgende week donderdag 6 april bekend gemaakt.

De tussenstanden zijn als volgt:

Sportman: 1) Mitchell Bakhuijsen, 2) Mark Bakker, 3) Nick Wolf, 4) Bjorn Blauwhof en 5) Hendrik Koppe.

Sportvrouw: 1) Deley van Aalderen, 2) Eline Mertens, 3) Simone Warmerdam en 4) Marlou van Rhijn.

Sportteam: 1) Rugby Club Waterland, 2) NEA Volharding, 3) VIDO en 4) WZ&PC/Special Forces (gedeelde plek).

Jeugdssporter: 1) Riquelme Breinburg, 2) Kylie Loots, 3) Joost Keijer/Isabelle van der Heijden/Luna de Bruijn (gedeelde plek) en 4) Dorin Radulescu.

De drie beste sporters per categorie gaan uiteindelijk door als finalisten en staan op 30 april op het grote podium van Theater de Purmaryn. De Sport Awards Purmerend worden georganiseerd door RTV Purmerend, in samenwerking met de Sportraad en Spurd.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,798FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4 ° C
6.7 °
0.7 °
77 %
3.1kmh
92 %
wo
9 °
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.