10 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
Home* KermisKERMISJURY GEZOCHT!

KERMISJURY GEZOCHT!

Ben jij helemaal weg van de kermis en heb je je mening over attracties wel klaar? Dan word jij gezocht! RTV Purmerend en de Kermis Purmerend gaan opzoek naar de nieuwe kermisjury van Purmerend. Vul het webformulier op www.rtvpurmerend.nl in of meld je aan via [email protected]. Vermeld hierbij je naam, contactgegevens en jouw motivatie om mee te doen.

De zoektocht naar de kermisjury voor 2017 maakt onderdeel uit van ‘KermisOnAir’, een samenwerking tussen de lokale omroep RTV Purmerend en de Kermis Purmerend. Ieder jaar wordt er een jury geselecteerd om attracties te beoordelen. Dit gebeurt in vier verschillende categorieën: klein (kinder)vermaak, groot vermaak, behendigheid en eterijen/diversen. De jury stelt per categorie een top 3 samen, die voor 50% meetelt in het eindresultaat. De andere helft komt van de internetstemmers, die kunnen stemmen via de Facebookpagina Kermis Purmerend. De kermisexploitanten die als winnaar uit de bus komen, zien we gegarandeerd binnen drie jaar terug op de Kermis in Purmerend. Je zorgt er dus voor dat jouw favoriete attractie sneller en makkelijker terugkeert!

Iedereen kan zich aanmelden tot en met zondag 16 april 2017. Dit kan op elke manier die jij wilt, denk aan video, audio of een goed verhaal, als je de organisatie maar overtuigd dat jij in de jury moet. De winnaar mag op zaterdag 13 mei gratis attracties testen én beoordelen! Aanmelden kan via www.rtvpurmerend.nl of een mail naar [email protected]. Vergeet hierbij niet je naam en contactgegevens op te nemen.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10 ° C
11.7 °
8.3 °
63 %
8.5kmh
100 %
do
9 °
vr
11 °
za
13 °
zo
15 °
ma
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.