GemeentePolitiekPurmerend

PVV doet mee aan gemeenteraadsverkiezingen 2018

Purmerend – PVV doet in Purmerend mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Dat liet de PVV Noord-Holland op woensdag 5 april via Twitter weten.

Behalve in Purmerend wil de partij ook actief worden in de gemeenten Zaanstad, Den Helder en in Zandvoort.

In de tweet staat ook de gemeente Edam-Volendam genoemd. Daar zijn de gemeenteraadsverkiezingen echter pas in 2022 door de fusie van Edam-Volendam met de voormalige gemeente Zeevang.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

3 commentaren

  1. Ach ja, dat kan er ook nog wel bij. Eigenlijk heeft Purmerend geen PVV nodig, want de bestaande partijen die een AZC tegenhielden had zich al gediskwalificeerd en waren te laf.

  2. Als de Pvv daadwerkelijk zou gaan meedoen in Purmerend, dan hebben een paar partijen een stevige uitdaging om niet leeggezogen te worden.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: