Vanessa zoekt haar redder in nood

Purmerend – De 46-jarige Vanessa kwam maandagavond lelijk ten val terwijl ze haar hond uit liet. De zwarte labrador Jake trok zijn bazin onderuit. Vanessa brak door de val haar schouder op drie plaatsen en liep serieuze verwondingen op aan haar rechterhand.

[adrotate banner="41"]

Het voorval speelde zich af op maandagavond 3 april 2017 omstreeks 21:00 uur. Vanessa belandde op straat in de Sjeesstraat in Purmerend-Noord, schuin tegenover jongerencentrum Comic.

Ze lag ruim een kwartier op straat tot er een auto stopte. De jonge bestuurder had een schoen op de weg zien liggen en ontdekte Vanessa op straat.

De bestuurder belde de zoon van Vanessa en is 20-30 minuten bij haar gebleven tot er hulp arriveerde.

In alle ellende is iedereen vergeten de naam van de jongen te vragen. Vanessa zou haar redder erg graag persoonlijk willen bedanken.

Contact met Vanessa kan worden gelegd via het mailadres: debendevan5@upcmail.nl

Wie kent deze jongeman? Hij wordt geschat tussen de 25 en 30 jaar oud. Delen wordt zeer op prijs gesteld!

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

1 Comment

  1. Ik hoop echt dat jouw helper word gevonden! Hij is zo belangrijk, heeft jou bijgestaan in je moeilijke minuten tot de ambulance kwam! Ik heb vorig jaar 2/3 april een meisje op scooter gezocht die bij me bleef in t Leeghwaterpark toen ik mijn heup brak, maar die heeft zich nooit gemeld! Sterkte en een voorspoedige genezing gewenst!
    Yvonne Visscher

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*