112Purmerend

Vanessa zoekt haar redder in nood

Purmerend – De 46-jarige Vanessa kwam maandagavond lelijk ten val terwijl ze haar hond uit liet. De zwarte labrador Jake trok zijn bazin onderuit. Vanessa brak door de val haar schouder op drie plaatsen en liep serieuze verwondingen op aan haar rechterhand.

Het voorval speelde zich af op maandagavond 3 april 2017 omstreeks 21:00 uur. Vanessa belandde op straat in de Sjeesstraat in Purmerend-Noord, schuin tegenover jongerencentrum Comic.

Ze lag ruim een kwartier op straat tot er een auto stopte. De jonge bestuurder had een schoen op de weg zien liggen en ontdekte Vanessa op straat.

De bestuurder belde de zoon van Vanessa en is 20-30 minuten bij haar gebleven tot er hulp arriveerde.

In alle ellende is iedereen vergeten de naam van de jongen te vragen. Vanessa zou haar redder erg graag persoonlijk willen bedanken.

Contact met Vanessa kan worden gelegd via het mailadres: [email protected]

Wie kent deze jongeman? Hij wordt geschat tussen de 25 en 30 jaar oud. Delen wordt zeer op prijs gesteld!

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Ik hoop echt dat jouw helper word gevonden! Hij is zo belangrijk, heeft jou bijgestaan in je moeilijke minuten tot de ambulance kwam! Ik heb vorig jaar 2/3 april een meisje op scooter gezocht die bij me bleef in t Leeghwaterpark toen ik mijn heup brak, maar die heeft zich nooit gemeld! Sterkte en een voorspoedige genezing gewenst!
    Yvonne Visscher

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: