17.7 C
Purmerend
dinsdag 16 juli 2024
HomePurmerendParkeergarage 't Lammetje gesloten

Parkeergarage ‘t Lammetje gesloten

Purmerend – In verband met een geconstateerd defect is Parkeergarage ‘t Lammetje op de Schapenmarkt in Purmerend per direct gesloten. Zo liet Handhaving Purmerend op vrijdagmorgen 7 april via de social media weten. Tijdens een inspectie bleek er een probleem te zijn met de bevestiging van de vloerplaten. Hierna besloot de gemeente de verdiepingen van de garage uit voorzorg te sluiten. De begane grond van ‘t Lammetje blijft wel toegankelijk.

Maandag wordt er onderhoud aan de bevestigingen uitgevoerd om toekomstige risico’s te voorkomen. Naar verwachting zullen de verdiepingen dinsdag weer open zijn.

De auto’s die zich op het moment van de constatering op de verdiepingen van de garage bevonden zijn verplaatst naar omliggende parkeerplekken. Met de eigenaren is/wordt contact opgenomen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.7 ° C
18.4 °
16.7 °
81 %
4.5kmh
99 %
di
18 °
wo
21 °
do
23 °
vr
25 °
za
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.