Purmerend

Parkeergarage ’t Lammetje gesloten

Purmerend – In verband met een geconstateerd defect is Parkeergarage ’t Lammetje op de Schapenmarkt in Purmerend per direct gesloten. Zo liet Handhaving Purmerend op vrijdagmorgen 7 april via de social media weten. Tijdens een inspectie bleek er een probleem te zijn met de bevestiging van de vloerplaten. Hierna besloot de gemeente de verdiepingen van de garage uit voorzorg te sluiten. De begane grond van ’t Lammetje blijft wel toegankelijk.

Maandag wordt er onderhoud aan de bevestigingen uitgevoerd om toekomstige risico’s te voorkomen. Naar verwachting zullen de verdiepingen dinsdag weer open zijn.

De auto’s die zich op het moment van de constatering op de verdiepingen van de garage bevonden zijn verplaatst naar omliggende parkeerplekken. Met de eigenaren is/wordt contact opgenomen.

 

**** einde updates ****

 

Foto: Gemeente Purmerend


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.