112Purmerend

Politie zoekt getuigen van mishandeling

Purmerend – Een 58-jarige man uit Amsterdam is maandagavond het slachtoffer geworden van een mishandeling. De Amsterdammer werd in zijn gezicht geslagen door een onbekend gebleven man.

Rond 19.15 uur reed het slachtoffer met zijn auto over de Sportlaan toen er ineens een kleine auto achteruit kwam rijden. De Amsterdammer moest hierdoor stoppen en de bestuurder van de kleine auto stapte uit. Vervolgens ging de man tekeer tegen het slachtoffer en sloeg hem vanuit het niets in het gezicht. De man werd daarna tegengehouden door drie andere mannen die hem weer naar de kleine auto dirigeerden. Het viertal is weggereden in de richting van het spoor.

Het volgende signalement van de jongeman die de vuistslag heeft uitgedeeld, is bij de politie bekend;
-Ongeveer 1,70 meter;
-Tussen de 17 en 25 jaar;
-Licht getint;
-Slank postuur;
-Donker, kort haar;
-Grijs joggingspak;
-Sneakers.

De politie is op zoek naar getuigen van deze bedreiging. Deze kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

Zaaknummer: 2017073412

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.