13.9 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
HomePurmerendPromotie cabbage ball als family fun in Purmerend

Promotie cabbage ball als family fun in Purmerend

Purmerend – In de vorm van een familiedag met entertainment promoot Purmerender Cardy Brown de komende zeven maanden de sport cabbage ball in Purmerend. Het terrein van Flying Petrels is hiervoor zondagmiddag 23 april voor het eerst het podium. Er zijn clinics en recreatieve wedstrijden om kennis te maken met cabbage ball. De sport wil door de opzet als familiedag culturen verbinden, bijdragen aan een gezonde samenleving en mede door een entertainmentprogramma plezier bevorderen. De promotiedagen zijn gratis toegankelijk, maar aanmelden voor het onderdeel cabbage ball is noodzakelijk.

De sport heeft internationaal steeds grotere belangstelling en het aantal actieve beoefenaars groeit snel. Cabbage ball is vergelijkbaar met honk- en softbal, met knuppel maar zonder handschoenen en met een relatief zachte en grote bal. Gemengde teams spelen wedstrijden met spelers vanaf zestien jaar. Naast de recreatieve wedstrijden is er tijdens de familiedagen volop entertainment. Zo zijn er dansdemonstraties, is er een sportieve kinderhoek en is er een open podium waar amateurs onder het motto Show your talent on the stage hun hobby’s laten zien en horen.

De familiedagen Chocolate City Urban Cabbage Ball zijn steeds van 13.00 uur tot 17.00 uur op het terrein van Flying Petrels aan de Van IJsendijkstraat. Aanmelden voor deelname aan cabbage ball is verplicht en kan via meetup.com/Chocolate-City-Cabbageball. Voor informatie over de familiedagen en het open podium kun je contact opnemen via Facebook Chocalate City Cabbageball of [email protected].

Na de eerste promotiedag 23 april zijn er Chocolate City Urban Cabbage Ball familiedagen op zondag 21 mei, 18 juni, 16 juli, 13 augustus, 10 september en 8 oktober. Flying Petrels, sportorganisatie Spurd en JOGG-Purmerend ondersteunen het initiatief om de opkomende sport cabbage ball in Purmerend te promoten.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.9 ° C
14.5 °
12.8 °
80 %
1.8kmh
100 %
wo
18 °
do
19 °
vr
22 °
za
16 °
zo
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.