4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
Home* wedstrijdHeel Purmerend bakt!

Heel Purmerend bakt!

Wie bedenkt een nieuw gebakje voor Purmerend? Een gebakje met een verhaal en een specifieke smaak die past bij Purmerend. Verzin jij dat bijzondere verhaal en bak jij het lekkerste gebakje, dan zal jouw taartje het hele jaar gevoerd worden bij Bakkerij Limmen. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar het goede doel, jij hebt de eeuwige roem en bovendien win je een mooie prijs.

Ben jij een echte bakfanaat en maak jij thuis de mooiste taarten? Dan is dit je kans om deel te nemen aan de eerste bakwedstrijd voor Purmerenders. Je bent vrij om te maken wat je wilt; het moet in elk geval een hele lekkere en mooie taart of een bijzonder gebakje worden.

Je kunt thuis het taartje bedenken en maken en dan middels een foto delen op de facebookpagina van Heel Purmerend Bakt. Wil je mee doen? Upload jouw foto met een begeleiden tekst!

Een deskundige jury zal uit de inzendingen 10 kandidaten kiezen. Zij strijden op zondag 21 mei in een live wedstrijd in Heel Europa. De winnaar van de wedstrijd ontvangt de felbegeerde Heel Purmerend Bakt prijs; een gouden Garde en een mooie kadokaart waarmee je nog meer mooie bakproducten kan kopen. En uiteraard zal jouw foto worden gedeeld in de Purmerendse media en kan jij (voorlopig) door het leven als de beste taartenbakker van Purmerend!

Aanmelden voor het event kan via het inschrijfformulier onder op de website van Heel Purmerend Bakt. Je krijgt dan de informatie en de spelregels.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,798FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4 ° C
6.7 °
0.7 °
77 %
3.1kmh
92 %
wo
9 °
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.