Heel Purmerend bakt!

En vind jouw eigen taartje dit jaar bij banketbakkerij Limmen

Wie bedenkt een nieuw gebakje voor Purmerend? Een gebakje met een verhaal en een specifieke smaak die past bij Purmerend. Verzin jij dat bijzondere verhaal en bak jij het lekkerste gebakje, dan zal jouw taartje het hele jaar gevoerd worden bij Bakkerij Limmen. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar het goede doel, jij hebt de eeuwige roem en bovendien win je een mooie prijs.

Ben jij een echte bakfanaat en maak jij thuis de mooiste taarten? Dan is dit je kans om deel te nemen aan de eerste bakwedstrijd voor Purmerenders. Je bent vrij om te maken wat je wilt; het moet in elk geval een hele lekkere en mooie taart of een bijzonder gebakje worden.

Je kunt thuis het taartje bedenken en maken en dan middels een foto delen op de facebookpagina van Heel Purmerend Bakt. Wil je mee doen? Upload jouw foto met een begeleiden tekst!

Een deskundige jury zal uit de inzendingen 10 kandidaten kiezen. Zij strijden op zondag 21 mei in een live wedstrijd in Heel Europa. De winnaar van de wedstrijd ontvangt de felbegeerde Heel Purmerend Bakt prijs; een gouden Garde en een mooie kadokaart waarmee je nog meer mooie bakproducten kan kopen. En uiteraard zal jouw foto worden gedeeld in de Purmerendse media en kan jij (voorlopig) door het leven als de beste taartenbakker van Purmerend!

Aanmelden voor het event kan via het inschrijfformulier onder op de website van Heel Purmerend Bakt. Je krijgt dan de informatie en de spelregels.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*