20.8 C
Purmerend
woensdag 17 juli 2024
HomePurmerendOpen dag Meiden 2017

Open dag Meiden 2017

Purmerend – FC-Purmerend is opzoek naar meiden voor in diverse jeugdelftallen. Op 10 mei aanstaande organiseert de club, in samenwerking met Spurd Buurtsportcoach Aram Bakr, een open dag voor meiden t/m 18 jaar. Deze dag is bedoeld voor meiden die overwegen te gaan voetballen en/of voetbalsters die graag een keer bij FC-Purmerend willen komen kijken en/of meetrainen.

Op de open dag zullen diverse spel-, train- en wedstrijdvormen georganiseerd worden. Het belooft een leuke middag/avond te worden. Wil je meedoen en/of 2x meetrainen, geef je dan snel op. De Open Dag Meiden 2017 start om 16:00 voor de meiden tot en met 12 jaar en vanaf 18:00 voor meiden vanaf 13 jaar tot en met 18 jaar.

Ondanks dat het een open dag betreft, dien je je wel aan te melden via de website van FC-Purmerend.

Over het vrouwenvoetbal bij FC-Purmerend

FC-Purmerend is al tientallen jaren de grootste en bekendste vrouwenvoetbalvereniging in de regio. En omdat de populariteit van de voetbalsport onder meiden en vrouwen een steeds grotere vlucht neemt, blijft de club zich steeds nadrukkelijker richten op de toekomst van het vrouwenvoetbal. Het doel is en blijft dat FC Purmerend zich steeds verder ontwikkelt als de club waar vrouwen en meisjes in de regio Noord-Holland samen, sportief en met plezier op weg gaan naar toonaangevend en onderscheidend voetbal.

Vorig jaar stelde het bestuurslid vrouwen- en meidenvoetbal Richard Ozinga een taskforce (werkgroep) in. Voornaamste taken waren om een goede organisatie en lange termijn plan uit te werken met als doel te bouwen aan de toekomst van het vrouwenvoetbal bij FC Purmerend. De club heeft hiertoe een vijfjaren plan uitgewerkt en is inmiddels goed op weg. Het plan en de technische organisatie staat nu, waardoor de club wil doorpakken en op zoek is naar nieuwe leden/voetbalsters.

Komend seizoen zal er wederom een Vrouwen 1 actief (moeten) zijn bij FC-Purmerend

Cor Noordenbos, een goede bekende in de regio Waterland en omstreken, is reeds aangesteld als nieuwe trainer/coach voor dit team. Het vlaggenschip van de vrouwen- en meidenafdeling zal actief zijn in de 3 klasse (KNVB A-categorie). Doel is zo snel als mogelijk te promoveren.

Gesprekken met nieuwe speelsters zijn reeds in volle gang, maar er is nog voldoende ruimte voor nieuwe leden. Indien nodig zal FC-Purmerend een tweede team oprichten.

Enkele keren meetrainen behoort ook tot de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een sportieve uitdaging binnen een gezellig vereniging en/of wil je (een keer) meetrainen, meld je dan aan door een mail te sturen naar:  [email protected]. Meer informatie is te vinden op onze website.

 

 

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.8 ° C
22.8 °
18.9 °
71 %
1.8kmh
6 %
wo
21 °
do
22 °
vr
26 °
za
29 °
zo
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.