29.2 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
Home* OmleidingenWerkzaamheden Hoornselaan en rotonde Kooimanweg

Werkzaamheden Hoornselaan en rotonde Kooimanweg

Purmerend – Vanaf 18 april worden voorbereidingen getroffen voor werkzaamheden op en rond de de Hoornselaan. De Hoornselaan wordt verkeersveiliger gemaakt, rijbanen en fietspaden worden vernieuwd en het rioolstelsel wordt verbeterd. Ook vernieuwen de nutsbedrijven kabels en leidingen. Het totale werk wordt rond 11 augustus afgerond.De werkzaamheden zijn ingrijpend op een belangrijke doorgaande route van Purmerend.

Rotonde Hoornselaan/Kooimanweg 
De rotonde op de Hoornselaan/Kooimanweg wordt verkeersveiliger gemaakt. Van 24 april tot 2 mei is de rotonde afgesloten voor al het verkeer. Wel wordt er een noodvoorziening voor de schooljeugd aangebracht, zodat de school per fiets bereikbaar blijft. De bus blijft de normale route op de Kooimanweg rijden.

Hoornselaan 
De Hoornselaan wordt van 26 juni tot 11 augustus volledig afgesloten voor al het verkeer. De fietspaden en de rijbaan van de Hoornselaan worden dan vervangen.

  • Van 18 april tot 9 mei worden alle kabels en leidingen op de Hoornselaan vervangen. Deze werkzaamheden zijn op de voet- en fietspaden waarbij aan één kant van de weg gewerkt wordt. Fiets en voetgangers kunnen gebruikmaken van de andere kant van de weg. Autoverkeer heeft geen last van deze werkzaamheden.
  • De vervangen kabels en leidingen moeten worden aangesloten op het netwerk aan de andere kant van de Hoornseburg. Hiervoor zijn er werkzaamheden van 24 tot 28 april op de ventweg langs de Gedempte Where en op de stoep voor de Hoornsebrug (aan de kant van het centrum).

Overlast
Het is onmogelijk om het werk zonder stremmingen uit te voeren. In de uitvoering van het werk is er naar gestreefd om de stremmingen zoveel mogelijk in vakantieperiodes plaats te laten vinden. Helaas is dit niet helemaal mogelijk in verband met andere werkzaamheden.

Bereikbaarheid

  • 24 april tot 2 mei: rotonde Hoornselaan/Kooimanweg afgesloten
  • 18 april tot 9 mei : overlast op voet- en fietspaden Hoornselaan
  • 24 april tot 28 april: overlast op voetpad centrumkant Hoornsebrug en ventweg Gedempte Where
  • 26 juni tot 11 augustus: Hoornselaan afgesloten; kruispunt Wagenweg blijft open


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
29.2 ° C
31.2 °
27.8 °
54 %
2.2kmh
2 %
za
29 °
zo
23 °
ma
22 °
di
21 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.