Hart van de RegioPurmerend

Stationskat Brammetje vermist

Purmerend – Sinds zondag 9 april 2017 wordt stationskat Brammetje vermist. Zijn baasje Anneke doet een dringende oproep om uit te kijken naar de bekende rode kater.

Brammetje werd bekend in Purmerend vanwege zijn voorliefde voor station Purmerend Weidevenne. Het grootste gedeelte van de dag (en nacht) was hij op het station te vinden. Het was een graag geziene verschijning, maar iedereen hield het hart ook een beetje vast. Bram liep geregeld over het spoor en was zo vertrouwd met de plek dat het leek alsof hij ieder moment in een trein zou kunnen stappen.

Brammetje is een rode kater van 3 jaar oud en is gechipt. Hij wordt erg gemist door zijn baasjes.

Is er een treinreiziger die een rode kater in de trein heeft gezien? In deze regio of daar buiten? Neem dan contact op met Anneke via haar Facebook-profiel.

Delen wordt gewaardeerd…..

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.