23.3 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
Home112Getuigenoproep diefstal scooter

Getuigenoproep diefstal scooter

Middenbeemster – Een 17-jarige jongen uit Purmerend werd in de nacht van zaterdag op zondag op de Rijperweg beroofd van zijn scooter. Het slachtoffer reed tegen 04.30 uur op zijn scooter naar huis in de richting van Kwadijk om een vriend die achterop zat thuis te brengen.

Ter hoogte van de Deen supermarkt liep een groep jongens de weg op. De 17-jarige jongen stopte en werd aangesproken door jongens uit de groep. De vriend van het slachtoffer werd in zijn gezicht geslagen en viel. De 17-jarige jongen werd weggetrokken van zijn Vespa. Ook hij kwam hierdoor ten val. De scooter werd weggenomen door drie jongens. Het slachtoffer en zijn vriend renden weg toen vier andere jongens op hen afkwamen. De jongens staakten hun achtervolging na korte tijd

De politie is op zoek naar getuigen die in de nacht van zaterdag op zondag mogelijk de groep jongens heeft gezien op of in de omgeving van de Rijperweg/Middenweg. Ook getuigen die andere informatie hebben die van belang kan zijn worden verzocht contact op te nemen. Dit kan met de politie in Purmerend op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijf je liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Zaaknummer: 2017077619Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,948FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
23.3 ° C
25 °
20 °
52 %
2.7kmh
3 %
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °
do
29 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.