3.9 C
Purmerend
donderdag 18 april 2024
HomePurmerendSporthal De Beukenkamp door Purmerenders voordelig te gebruiken 

Sporthal De Beukenkamp door Purmerenders voordelig te gebruiken 

Purmerend – Vanaf eind juli is sporthal De Beukenkamp niet meer in gebruik. Spoedig daarna verdwijnt de sporthal door sloop uit beeld. Vele tienduizenden Purmerenders en anderen hebben er dan sinds oktober 1971 met school of sportvereniging gesport of hebben er in de vakantie genoten van de PurVak. Spurd maakt het gebruik de laatste maanden van het bestaan voordeliger om uit nostalgie er nog eens te gaan sporten. Het is de komende maanden de laatste kans. 

In de periode tot in de zomervakantie maken sportverenigingen en scholen minder gebruik van sporthal De Beukenkamp dan in de andere maanden. Vooral in de avonden en de weekenden, maar ook in de middagen zijn er mogelijkheden om met vrienden, collega’s of buren voor het laatst op de vloer van de sporthal aan de Van IJsendijkstraat te sporten. Spurd berekent dan voor gebruik van De Beukenkamp het speciale tarief van € 36,40 per uur.

Manager SportSupport Ineke Verwer enthousiast: ‘Spurd wil zoveel mogelijk liefhebbers nog eens en voor het laatst sporthal De Beukenkamp laten gebruiken. Met het voordelige tarief moet het al gauw mogelijk zijn met twee teams per persoon voor minder dan € 5,00 een uur te genieten van de sfeer en sportvloer in de oudste sporthal van Purmerend!’ De sporthal kent al verschillende groepen regelmatige gebruikers, zoals de vriendengroep van Michiel de Jong. Hij voetbalt al jaren in De Beukenkamp: ‘Het is een fijne sporthal om even lekker een potje zaalvoetbal te spelen. De sfeer in de hal is er zo lekker, het zal zeker wennen zijn in een andere zaal te gaan voetballen. We kunnen terugkijken op fijne jaren voetballen in de karakteristieke gebogen sporthal De Beukenkamp.’

Wie nadere informatie wil over de mogelijkheden sporthal De Beukenkamp te gebruiken voor € 36,40 per uur kan maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur bellen met (0299) 418 100 of een e-mail sturen naar [email protected]. De reservering is definitief bij contante of pinbetaling in het kantoor van Spurd.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
3.9 ° C
6.1 °
2.3 °
82 %
1.3kmh
13 %
do
10 °
vr
10 °
za
9 °
zo
10 °
ma
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.